Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szerint nincs jogom elhagyni másfél évvel a megcsalás után. Valóban jogtalan?
#1: "Egy újabb kicsinyes nő. "
Ha téged csalnak meg, akkor is ilyen nagyvonalú vagy?
Én 2 évet őrlődtem miután az exfeleségem megcsalt, és aztán mondtam hogy legyen vége.
Nem kell ezen agyalni hogy a férjed mit mond vagy akar, ő már leszerepelt. Úgy kell cselekedni ahogy jónak érzed.
Nem állt fel neki, jajj el ne hidd már...
Egyébként meg nem csak a kefélés megcsalás.
Azt īrod, bele fogsz halni a hiånyåba.
Mėg egy pårteråpiåt megprôbålhatnåtok.
"Szerinte én is hibás vagyok,mert nem voltam jó feleség,de mióta az lettem,nem tenne még1×ilyet."
:DDD Viseld csak el a férjed továbbra is akkor, sok sikert, igazi úriember, mint látszik, aki képes volt pont a terhességed alatt megalázni és elfordulni tőled. Sok boldogságot.
Gondolj arra, hogy lényegében ez a legalja. Szóval ennél ocsmányabb dolgot már nem igen fog tudni amúgy sem elkövetni ellened, tehát a nehezén már túl is vagy.
Csak arra vigyázz, hogy te a jövőben "jó feleség" legyél, nehogy ám aztán ő újra "jogosan csaljon meg megint idővel. Ennyi csak a dolgod.
Ha ezt betartod, akkor vígan éltek együtt.
Közös gyereket vártatok, és ez alatt megcsalt.
Szép.
Hogy-hogy nincs jogod? Tulajdona vagy?
Szerintem ha nincs bizalom, akkor nincs miért folytatni.
Hogy értette azt, hogy nem voltál jó feleség?-ez ilyen egyoldalú megfelelés.
Ő jó férj volt?-tegyük fel a kérdést! Nem, mert megcsalt megalázott!
Én válnék nem kérdése (magam is házasságban élek, szóval nem a levegőbe beszélek).
Ő tiport el téged a megcsalással és most neked kéne lenni a bűnösnek, amiért válni szeretnél?-miért csalt meg?-nem bírt a farkával? (elnézést a közönséges kifejezésért).
Szerintem túlzottan uralni akar téged és emelett elég önző személyisége van. Neki nem jó, neki így ilyen, neki úgy olyan... neki, neki, neki!!- és mi van veled? Vagy az kit érdekel? Egy jó feleség tűjön engedelmesen?
Hagyd ott ezt az embert, legalább a gyerek sem ezt az önző példát látja, meg a megnyomorodott édesanyját. Tudom nem könnyű, mert pont a gyerek az összetartó kapocs...
De a férjed egy önző majom :( és ez nem fog változni, maximum rosszabb lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!