Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám figyelmeztetni?
Ha sehogy nem akarsz bele folyni akkor ne szólj szegény nőnek.
Vagy mondasz neki konkrétumot vagy semmit mert így szerencsétlen valaki küld neki egy SMS-t esetleg de csak annyit hogy csall a férjed? Ez mennyivel jobb? És még lehet el sem hiszi max jobban őrlődik magába.
Ne keveredj bele, mert te fogsz a sz*rban maradni! Ha kiderül az igazság, de a feleség mégis megbocsát a férjnek, akkor rád fog haragudni mind a 2! Ez biztos.
Kicsit gyerekes, de én bedobnék a postaládába egy levelet, ráírva a szerető nevét és a tényeket.
Mi közöd van hozzájuk??? Neked jól esne fordított helyzetben??
Tán irigy vagy??
Köszi a válaszokat!
5-ös, nem vagyok irigy, de gyomorfekély alakult ki nála, és nem akarom megvárni, amíg az idegei is teljesen tönkremennek. Szerintem így meg tiszta vizet tudna önteni a pohárba, és előtte van a döntés, hogy továbblép, vagy megbocsájt.
Mi abba a rosszindulatú hogy nem akarja hogy szegény nő kikészítse magát és ne hazugságba éljen. Főleg hogy a kérdező ismeri személyen a hölgyet gondolom kedves jólelkű nő és nem érdemli meg azt amit a férje csinal.
Aki sokat keveri a szart, azt előbb utóbb berántja a kanál. ;)
Felnőtt emberek, az ő életükért ők tartoznak felelősséggel, nem pedig te. Te a saját életedért vagy felelős. Ha segíteni szeretnél, akkor javasold a nőnek, hogy keressen fel egy pszichológust, vagy párkapcsolati tanácsadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!