Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt helyre tudnám hozni? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt helyre tudnám hozni? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a férjemet de nem egy alkalommal hanem több évig viszonyt ápoltam valakivel,pár napja kiderült minden annyiban maradtam a szeretőmmel,ha nem tudom a férjemmel rendbehozni az életemet akkor megprobálom vele. Még nem ültem le beszélni a férjemmel mit kéne mondanom,hogy megmentesem a házasságomat? Vagy adjam be a válókeresetet? Bár a férjemet szeretem,de valamenyire a szeretőmet is hiszen azért voltam vele több évig. Mit tennétek a helyemben? A férjemmel minden müködött a kapcsolatunkban csak a napi problémák produkálták a folyamatos veszekedést. Most mit tennétek?
2016. okt. 10. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A férjed helyében kidobnálak, mint macskát szarni. Mást nem érdemelsz.
2016. okt. 10. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit akarsz...Még jó, hogy szereted a férjed, mi lenne ha nem szeretnéd...Évekig csalod valaki mással, mit akarsz helyrehozni??? Ugyanúgy folytatni fogod, mert ennyire jellemtelen vagy. Elhagynám szerencsétlen férfit, jobb lesz neki nélküled. Remélem a szeretőd is faképnél fog hagyni.
2016. okt. 10. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Aha... és ehhez a két pasi mit szól?!

Ez most komoly, hogy még te fogod eldönteni, kivel mented meg a kapcsolatot? És a szeretőd békésen kivárja, hogy a férjeddel próbálkozz, és ha nincs ló, jó lesz a szamár is?!

Ezt mikor álmodtad?

A férjedben ha van egy kis tartás, úgy ki fog vágni, mint a macskát egészségügyi sétára, és ha a szeretődben is van gerinc, akkor ő sem fog rád várni, hanem elfelejti a létezésedet is.

Ha nem, akkor pedig ülj le, hogy benned hol a hiba, hogy normális pasit nem tudsz találni magadnak, csak ilyen lábtörlőket.

A hétköznapi problémák mindig is jelen lesznek, akárkivel is állsz össze. Ha neked ennyi elég a félredugáshoz, akkor teljesen felesleges tartós kapcsolatban gondolkodni, és ha van egy kis eszed, szakmát váltasz...Legalább ne csináld ingyen.

De nem célzok semmi csúnyára.

2016. okt. 10. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Több èvig csalod a fèrjed ès megakarod menteni a házasságod?Szerintem,hagyd el.Talán boldog lesz egy másik nő oldalán egyszer.Te meg költözz őssze a szeretöddel,majd meglátod,már nem is lesz olyan jó mint szeretőkènt.Ha esze van a fèrjednek többet rád sem nèz,bár ha èvekig nem vette èszre hogy csalod...
2016. okt. 10. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Add be a válókeresetet. Ezzel a lépéssel összekaparhatod a gerinced maradékait.
2016. okt. 10. 15:47
 6/6 Bence_ ***** válasza:
Első körben rá kéne jönnöd, hogy te mit akarsz. Mit és miért tettél.
2016. okt. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!