Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemnek viszonya volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek viszonya volt egy nővel, elmondjam a nő vőlegényének?

Figyelt kérdés
Az én férjem érzelmeket táplált ez iránt a nő iránt,el is hagyott volna érte,de a nőnek végül nem kellett.Én szakítottam a férjemmel,de hetek óta azon agyalok vajon szóljak-e a nő vőlegényének?A legtöbben azt mondták ne szóljak bele,de nekem ez az egész őrült nagy csalódás,és ha arra gondolok,hogy ott az a pasi aki esetleg naivul tervezgeti az esküvőt meg a közös életet,közbe a szerelmét meg egy idegen kefélgeti a céges kocsiban akkor felfordul a gyomrom és ismeretlenül is sajnálom a pasit (akiről egyébként tudom kicsoda) vélemények?
2016. dec. 2. 07:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Jaj,és ha a kisgyerekes anyuka más farkába ül,az is csak kikapcsolódás,nem megcsalás??? :-D
2016. dec. 3. 21:12
 42/44 anonim ***** válasza:
76%

41-es, én is nő vagyok és gusztustalannak tartom azokat a férfiakat, akik míg a nő főz, mos, takarít, gyereket gondoz, addig egy kolléganővel kellemesen elvannak, és otthon még sajnáltatják is magukat, hogy milyen sok a túlóra. Holott semmi másról nem szól a dolog, csak az otthoni feladatoktól való menekülés, a feleség cserbenhagyása. Ez még a legjobb feleséggel is megtörténhet.

Ha nő csinálja ugyanezt, az sem különb, de nővel ez ritkább. Barátőm férje akkor járt el otthonról nőzni, mikor a gyerekük újszülött volt, utólag be is vallotta, hogy nem bírta a gyereksírással járó stresszt. Na, nő ritkábban csinál ilyet mert vágya lenne rá, de módja nincs menekülni ilyenkor. A férfi megteheti. És ismétlem, mindegy mennyire jó a feleség, a puszta élethelyzet adja.

2016. dec. 3. 21:38
 43/44 anonim ***** válasza:
Remélem elmondtad. Én is vőlegény voltam, szerencsére megtudtam. Azóta egy rom vagyok. Több éve...
2017. szept. 12. 23:32
 44/44 anonim ***** válasza:

Ebből cirkusz lesz!!

More!!

2018. febr. 8. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!