Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek viszonya volt egy nővel, elmondjam a nő vőlegényének?
Biztosan elmondanám, nem bosszúból! Hanem mert sok-sok későbbi bosszúságtól óvhatod meg a vőlegényt.
Én így utólag nagyon örültem volna, ha vki felvilágosít, hogy az exem nem a hűség mintaképe és jobbra-balra csal...de senki nem szólt :-(
Ráment 12 évem, rámentek a gyerekek - szóval én így gondolkoznék és szólnék.
Ebben az esetben en is elmondanam.
Legfeljebb nem tortenik semmi.
Persze az is lehet,h a csaj visszacsalta,ki tudja.
De az mar a volegeny dontese,h ennek tudataban hogy lep.
( a cafka meg megerdemli,meg a ferjed is,h kitudodjon)
Ha megtetted,irj,hogy reagaltak,legyszi.
Én is elmondanám. Viszont te meg nem fogod, mert itt kérdezgeted, hogy most ilyenkor mi a teendő...
Én azt gondolom, hogy ebben az esetben nem számít, hogy az motívál e, hogy kiszúrj a csajjal, vagy az, hogy jót tegyél a vőlegényével.
Én egyébként azért mondanám el, mert azt gondolom, minednkinek vállalnia kell a tettei következményét. Egész egyszerüen nem engedné az igazságérzetem, hogy az az ember, aki legalább 2 másiknak okozott sorsfordító problémát, büntetlenül megússza. Szóval a jogszabályi kereteken belül, én biztosan tennék róla, hogy lehervadjon a képmutatő vigyor a kedves menyasszony arcáról.
"Ha megtetted,irj,hogy reagaltak,legyszi."
Jaja az engem is érdekel :)
Amióta idejárok a gykra, rájöttem, hogy szeretek pletykálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!