Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemnek viszonya volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek viszonya volt egy nővel, elmondjam a nő vőlegényének?

Figyelt kérdés
Az én férjem érzelmeket táplált ez iránt a nő iránt,el is hagyott volna érte,de a nőnek végül nem kellett.Én szakítottam a férjemmel,de hetek óta azon agyalok vajon szóljak-e a nő vőlegényének?A legtöbben azt mondták ne szóljak bele,de nekem ez az egész őrült nagy csalódás,és ha arra gondolok,hogy ott az a pasi aki esetleg naivul tervezgeti az esküvőt meg a közös életet,közbe a szerelmét meg egy idegen kefélgeti a céges kocsiban akkor felfordul a gyomrom és ismeretlenül is sajnálom a pasit (akiről egyébként tudom kicsoda) vélemények?
2016. dec. 2. 07:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
72%
Én is szólnék. Legalább ő tudjon időben lépni.
2016. dec. 2. 08:14
 12/44 anonim ***** válasza:
70%
1sö hozzaszolo vagyok,ezt irtam h nagyobb kart tettem azzal h hallgattam,csak ott a nö nem tudott a ferfi dolgairol!ne szoljak bele ugye.hat megbantam,2öt pislogtam aztan hazasok voltak meg uton volt a gyerek.kesöbb kiderültek a dolgok a ferjröl,ime egy csonka csalad ahol a nö küszködik egy pici gyerekkel nehez megbizhato uj part talalni,a ferfi meg eli vilagat boldogan!!!akkor ez a fer!ezen gondolkodjatok mar el!!mire jo a hallgatas??meg nagyobb kart tenni a kesöbbiek soran?es milyen menyasszony az aki ezek utan kepes a völegenye szemebe nezni!gondolom a völegenye bizik benne,tudjatok csak sokan visszaelnek vele!
2016. dec. 2. 08:22
 13/44 anonim ***** válasza:
74%
Mondd el! Neked is jobb lesz,meg már úgyis mindegy, nem?
2016. dec. 2. 08:28
 14/44 anonim ***** válasza:
86%

Biztosan elmondanám, nem bosszúból! Hanem mert sok-sok későbbi bosszúságtól óvhatod meg a vőlegényt.

Én így utólag nagyon örültem volna, ha vki felvilágosít, hogy az exem nem a hűség mintaképe és jobbra-balra csal...de senki nem szólt :-(

Ráment 12 évem, rámentek a gyerekek - szóval én így gondolkoznék és szólnék.

2016. dec. 2. 09:05
 15/44 Bence_ ***** válasza:
Tudjuk róla. Aztán eldönti vele marad vagy sem.
2016. dec. 2. 09:50
 16/44 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképpen elmondanám, szerintem helyesen gondolkodsz. Te is örülnél, ha egy ilyen dolog kiderülne a kapcsolat elején és nem pazarolnál el éveket az életedből egy ilyen személyre
2016. dec. 2. 10:04
 17/44 anonim ***** válasza:
9%

Ebben az esetben en is elmondanam.

Legfeljebb nem tortenik semmi.

Persze az is lehet,h a csaj visszacsalta,ki tudja.

De az mar a volegeny dontese,h ennek tudataban hogy lep.

( a cafka meg megerdemli,meg a ferjed is,h kitudodjon)

Ha megtetted,irj,hogy reagaltak,legyszi.

2016. dec. 2. 12:32
 18/44 anonim ***** válasza:
24%

Én is elmondanám. Viszont te meg nem fogod, mert itt kérdezgeted, hogy most ilyenkor mi a teendő...

Én azt gondolom, hogy ebben az esetben nem számít, hogy az motívál e, hogy kiszúrj a csajjal, vagy az, hogy jót tegyél a vőlegényével.

Én egyébként azért mondanám el, mert azt gondolom, minednkinek vállalnia kell a tettei következményét. Egész egyszerüen nem engedné az igazságérzetem, hogy az az ember, aki legalább 2 másiknak okozott sorsfordító problémát, büntetlenül megússza. Szóval a jogszabályi kereteken belül, én biztosan tennék róla, hogy lehervadjon a képmutatő vigyor a kedves menyasszony arcáról.

2016. dec. 2. 12:50
 19/44 anonim ***** válasza:

"Ha megtetted,irj,hogy reagaltak,legyszi."

Jaja az engem is érdekel :)

Amióta idejárok a gykra, rájöttem, hogy szeretek pletykálni. :)

2016. dec. 2. 13:05
 20/44 anonim ***** válasza:
Én elmondanám.
2016. dec. 2. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!