Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha titkos szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha titkos szeretője leszek a férjemnek visszakaphatom még őt?

Figyelt kérdés
A férjem 11 évi házasság után megcsalt.Van két közös kislányunk,eddig minden szuper volt minden téren.Két hónapja van egy távoli városban levő nője ,egy netes játékoldalon jöttek össze eddig kétszer aludtak együtt,egyszer lefeküdtek egymással.Velem két hónap alatt 20 feküdt le.Azt mondta h szeret ,de nemszerelmes belém válni akar.Én nemakarok és én küzdök h visszakapjam.Most megy fel a nagyvárosba dolgozni végleg.Elém állt nem válunk el ,szere fontos vagyok neki a másikat is szereti,és felvetete h mit szólok hozzá ha engem titkos szeretőnek megtart mert nemtud lemondani rólam de róla sem ,vele védekezik velem nem ,és azt mondta h nem akarja amazt elvenni nemakar semmi komolyat,én viszont ha elérem h ujjra belém szeressen akkor dobja a nőt.Van esélyem visszaszerezni őt? a távolság szerinte megold kettőnk között mindent,hogyan csigázzam fel hogyan szeressem ,,,szerezzem vissza a szerelmét nem adom fel
2015. máj. 27. 10:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
normális e vagy?
2015. máj. 27. 10:14
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, egy ilyen emberért igazán érdemes harcolni. És vannak nők, akik ebbe belemennek, el sem hiszem.
2015. máj. 27. 10:17
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Te jó ég! Ha megcsalnám a nejemet,kitenné a ruhámat"de nem száradni"! harcolj csak!!
2015. máj. 27. 10:20
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a faszi nem kéne, tudod ki csinálná ezt amit te, őuraságának a kegyeiért kapaszkodni boáhh....

Ennél jobb faszit nem találtál a gyerekeid apjának? mert ennél csak jobbak vannak.

2015. máj. 27. 10:21
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de egy ilyen tipusú faszinak sosincs egy nője. Mindig 2.
2015. máj. 27. 10:23
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, ne haragudj, de ennyire hülye hogy lehet valaki? (tényleg bocs)

A férjed nem érdemli meg, hogy harcolj érte, de ha meg is teszed akkor másképp! Nehogy már ő jót k.rogasson kétfelé, ezek után. Ha belemész, magadat alázod meg.

2015. máj. 27. 10:26
 7/36 anonim ***** válasza:
94%
Ugye ez csak vicc!Ha mégsem,nagyon megérdemled!Nem bántani akarlak,de nevetséges ahogy viselkedel!Mi a túrót akarsz tőle? Kis idő mulva odaviszi a másik csajt ,és arra is te fogol főzni?
2015. máj. 27. 10:26
 8/36 A kérdező kommentje:
Eddig sohasem csalt meg szuper családapa és szuper férj volt,most az ismerőseink barátaink sem ismernek rá,látja mindenki h szenved örlődik ,én bízok abban h ujjra minden rendben lesz hogyan szerezhetem vissza a szerelmét?
2015. máj. 27. 10:27
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért ahhoz is pofa kell, hogy ilyen ultimátumot adjanak egy feleségnek. Önérzetes nő dobná az ilyen férfit, mint macskát sz..rni, akkor is ha ezt egzisztenciálisan, lelkileg megsínylené.

Gyakorlatilag kaparongyot akar belőled csinálni!

2015. máj. 27. 10:27
 10/36 anonim válasza:
100%

Ilyen feltételek mellett biztos nem mennék bele ebbe. Igen a távolság segíthet, igen újra beléd szerethet,

de könyörgöm egy másik nőt fog dugni melletted aki nem is tudna rólad. Na ez az ami miatt nincs rendben.

Ha rendbe akarjátok hozni akkor oké próbáljátok sikerülhet van rá egy csomó példa, de akkor ha úgy dönt hogy megmentené a házasságát akkor kezdje azzal hogy leépíti a másik nőt, és hogy ő is odateszi magát, azaz nem csak te tepersz a másikért, mert így úgy néz ki neked fontos ő, de neki nem vagy elég fontos, nem érdekli ha elveszít mert ha érdekelné akkor nem olyan ajánlattal jött volna, hogy szeretőt csinálna a feleségéből..

2015. máj. 27. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!