Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha titkos szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha titkos szeretője leszek a férjemnek visszakaphatom még őt?

Figyelt kérdés
A férjem 11 évi házasság után megcsalt.Van két közös kislányunk,eddig minden szuper volt minden téren.Két hónapja van egy távoli városban levő nője ,egy netes játékoldalon jöttek össze eddig kétszer aludtak együtt,egyszer lefeküdtek egymással.Velem két hónap alatt 20 feküdt le.Azt mondta h szeret ,de nemszerelmes belém válni akar.Én nemakarok és én küzdök h visszakapjam.Most megy fel a nagyvárosba dolgozni végleg.Elém állt nem válunk el ,szere fontos vagyok neki a másikat is szereti,és felvetete h mit szólok hozzá ha engem titkos szeretőnek megtart mert nemtud lemondani rólam de róla sem ,vele védekezik velem nem ,és azt mondta h nem akarja amazt elvenni nemakar semmi komolyat,én viszont ha elérem h ujjra belém szeressen akkor dobja a nőt.Van esélyem visszaszerezni őt? a távolság szerinte megold kettőnk között mindent,hogyan csigázzam fel hogyan szeressem ,,,szerezzem vissza a szerelmét nem adom fel
2015. máj. 27. 10:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudod minden gyerek eltanulja a szülei viselkedését. Anyukám elvált apámtol mert alkoholista és hiába adott neki ultimátumokat mindig az italt választotta. Ergo aki egyszer megteszi nem fog változni(nem csak a piával kapcsolatban..bármivel kapcsolatban) ezért én is olyan vagyok hogy erös és nem hagyom magam. Engem ne alázzon senki!

milyen példát látnak a gyerekeid? Hogy hogy legyenek papucsok? Hogy szenvedjenek és türjenek csendben? Majd pár évtizes mulva lehet ök isilyen helyzetben lesznek és majd nézheted hogy csendben szenvednek és h ü ly é t csinálnak magukbol mert anno anyuci is ezt csinálta.. Én ma 21 vagyok 4 éves koromban vált el anya 2 gyerekkel. Mert ö erös és nézett minket is. Neked sem ártana a gyerekeidet nézni. Mert biztos jo nekik egy boldogtalan anyukát nézni minden nap és értetlenkedni hogy apuci mégis hol van.

És most biztos hogy magadban a nöt szidod meg kis örömet is érzel hogy a nö nem olyan jo mint te mivel a férjed téged is akar. Ez b a r o m s á g! A férjed több puncit akar egyszerre és ennyi.

21l

2015. máj. 27. 11:24
 22/36 anonim ***** válasza:
Most komoly? Nincs benned semmi női hiúság? Ugy dobnám mint a sz.rt! Mit gondolhat rólad, egy szerencsétlen lehetsz a szemében... ennél megalázóbb nem is létezik. Azt hiszem össze fosná magát, ha dobnád és összejönnél egy nála 100x jobb képübb pasival. De nem... te csak tarts ki mellette, hisz megérdemli :)
2015. máj. 27. 11:42
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondas: Ahol pap voltam, ott nem szabad ministransnak lenni.
2015. máj. 27. 11:46
 24/36 anonim ***** válasza:

Amúgy nem simán megcsalt, hanem viszonya van. Ez ezért veszélyes! És válni is akar.

A mechanizmus számomra világos, hogy mi miért történik, miért csinálja és mi történik benne, ha érdekel írj rám, nem akarom szétoffolni a topikot!

2015. máj. 27. 11:48
 25/36 anonim ***** válasza:
nem kamu ,csak a kérdező elvakultan szerelmes...
2015. máj. 27. 11:56
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek tudom ,h igazatok van ,és ez tényleg sajnos nem kamu,tényleg megalázkodtam,de soha nemszeretttem így senkit ,és megigértem a lányaimnak ha törik ha szakad visszaszerzem az apjukat hiszen imádlyuk.Rohadtul nem érdemli meg ,de tudom h becsületből nem dobja a nőt mert azt mondta alig h csinál valamit azonnal visszajön és soha más nemkell. Egyépként nem szereti a szexet vagyis nem sürün ezért a nagy ő vel három hónap alatt egyszer volt pedig lett volna alkalma rá többször is.
2015. máj. 27. 11:59
 27/36 anonim ***** válasza:

"Becsületből nem dobja a nőt". És amikor összejött vele hol volt a becsület??

En is csináltam már szemét dolgokat, meg alázkodtam is meg, na de felesegből szeretőt csinálni, az már tényleg mindennek a teteje...

Egyébként sok igazságot látok abban amit Down írt először, de ahhoz nagyon nagyon okosnak kell lenned. Plusz tényleg a gyerekek... Megis mit fognak ehhez szólni, hogy látják majd? Ők jó lenne ha ebből minel kevesebbet látnának. Apu másik nővel alszik, ezért anyunak titokban kell vele találkoznia, hogy teljesen elveszítve méltóságát visszaszerezze aput...

Gyerekem mondjuk nincs, úgyhogy ebben a részben nehezen tudok tanácsot adni...

Az hogy visszaszerezd... hát, biztos vagy benne? Tudnál még benne bízni? Ha mindezekben, es abban is hogy szeret még, hogy ez neki nem is olyan jó (hú de sz.r, a nejem engedi hogy mást is du gjak...), akkor megpróbálhatod. De tényleg nagyon ésszel kell, és sokat fogsz sírni. (ezt ne lássák a gyerekek).

Egyébkent azt hogy nem esel a torkának még meg is értem, mert azzal biztosan eltaszítanád, de az hogy csak titokban találkozhattok... Na az nekem kicsit magas. De valóban fel lehet fogni "játéknak" is, csak ahhoz piszok erősnek kell lenni.

Plusz mit fog gondolni a férjed? Hogy, hú micsoda odaadó felesegem van, tényleg nagyon szeret, ő a világon a legjobb, mekkora egy fax vagyok, hogy ezt tettem,

vagy azt gondolja, hogy hú micsoda egy idióta, ezzel bármit meg lehet tenni, illetve annyi méltóság sincs benne, mint egy hernyóban!

2015. máj. 27. 12:40
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
A sírva, térden állva könyörgést, rimánkodást próbáltad már nyilvános helyen? Az tizedennyire lenne megalázó, mint ez a szerep.
2015. máj. 27. 12:47
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Hol van a ferjed hires becsulete amikor a csaladjat kellene neznie??

Csak a ribike fele van becsulet?

Meg lehet baaszni az ilyen becsuletet.

2015. máj. 27. 14:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Szintén két lányom van, akik imádják az apjukat.

De b a z d m e g milyen példát mutatsz nekik?!

Anyu egy lábtörlő-szindrómás hülye görögpékáru cs-vel.

Becsületes? Ez? Megcsalt a csajjal, elhagyott titeket érte, most meg a csajt csalja veled? Egy csigában több gerinc van!

A másik pedig, hogy ezzel a játszmával csak veszítesz. Mert te vagy a szánalmas exnej, aki két szép szóért hanyattvágja magát és be is terpeszt. Neonreklámot nem raksz a punid fölé, hogy "használj spermaputtonynak"?

Nem csak megcsalt, el is hagyott!

De isten lássa lelkemet, én segíteni akarok.

Az, hogy dugni akar talán jelenthet még érzelmet.

De ha játszmázni akarsz, okosan csináld.

Ne menj bele a dugásba. Ezzel elveszited a maradék tiszteletét is!

Gondold végig: mije van a csajnak, ami miatt a férjed borított mindent? Ha megvan: szerezd meg!

Legyen tartásod! Ne legyezgesd a férjed egóját azzal, hogy behódolsz.

Küldj jeleket! Finom mosoly, szexidög nézés... De ha próbálkozik, harits.

Próbálj újra az lenni, akibe beleszeretett!

Tedd rendbe magad. Új, előnyös frizura, szolid smink, csinos de nem kihívó öltözék.

TEDD FÉLTÉKENNYÉ!!!! Kérd meg egy-két péntek-szombat este, hogy legyen a lányokkal mert randid lesz. De tényleg randizni menj, lehetőleg úgy, hogy ismerőse (rokona) lássa! Jusson csak vissza a fülébe!

És boldog mosollyal menj haza, akkor is, ha a történelem legrosszabb randija volt!

Mutasd meg hogy igenis "új husi vagy a piacon, mutasd meg, hogy mit veszített. Belebolondul!

2015. máj. 28. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!