Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a férjemnek szeretője van. Hogy lehetnék biztos benne, hogy nem csak képzelődök?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. Gyerek még nincs, dolgozunk, szeretetben élünk satöbbi..
Ám egyszer csak elkezdett furcsán viselkedni. Agresszív lett, ingarült, elhidegült tőlem, a szexuálisan közeledtem sosem volt kedve hozzá. Egyszer csak hívta egy bizonyos Judit. Nagyon megijedtem, mert nincs Judit ismerősünk ,de gondoltam majd elmondja ki az. Amikor rákérdeztem, hogy ki volt az a Judit ideges lett, feszült és azt mondta nincs semmiféle Judit. Amikor megkérdeztem felhívhatom -e ezt a semmiféle Juditot, hogy megtudjam mit akar a férjemtől, akkor ideges lett, kiabálni kezdett, és azt mondta hogy hagyjam békén, menjek a francba, értsem meg hogy ő szeret engem. Ha közeledik felém, akkor is csak azért, hogy orálisan kielégítsem, ő hozzám sem ér, ő élvezkedik, aztán elalszik. Le sem szar. De mindig olyan vidáman megy dolgozni... Jogos a félelmem?
Aha.... És ezek után még vele vagy?
Meg is érdemled.... Hogy miért? Benne van a kérdésed kifejtésében...
Lehet kapni GPS loggert. Ez naplózza a GPS koordinátákat majd át lehet tölteni őket a számítógépre és a google mapsben megnézni az útvonalat.
Tedd a kocsijába hátul ajtóba vagy ülés alá, lényeg hogy közel az ablakhoz, hogy kapjon műhold jelet. Általában 8 órát képesek működni mielőtt lemerül, tehát olyankor csináld amikor feltételezed, hogy "Judithoz" megy.
cigisdoboz méretű ketyere, de van kisebb is. Táskába is beleteheted, de ott kiszúrja.
Ugyanezt megteheted, hogy a mobiljára telepítesz egy gps naplózó alkalmazást ami a háttérben fut és nem veszi észre. Persze attól függ milyen telefonja van.
(Én mondjuk nem értek egyet az ilyesfajta kémkedéssel. Korrektebb rákérdezni, még párszor.)
Komolyan... Kapj már a fejedhez, mi vakít ennyire el? Ezek után még meg sem fordul a fejedben, hogy ezt nem kéne hagyni? A reakciói annyira egyértelműek, és ahogy bánik veled...
És ezt hagyod, és még azt kérdezed, mit tegyél?
Hát, gratulálok, amiért vele vagy!
A férjed egy önző dög, akinek nem jelentesz semmit.
És nagyon valószínű, hogy csal téged.
Ha rákérdezek kiabálni kezd, és egyből tagad.
5 év együttjárás után házasodtunk össze.. És az elmúlt 9 évben minden remek volt, a most 4-5 hete furcsa de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!