Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a férjemnek szeretője van. Hogy lehetnék
biztos benne, hogy nem csak képzelődök?
Figyelt kérdés
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. Gyerek még nincs, dolgozunk, szeretetben élünk satöbbi..
Ám egyszer csak elkezdett furcsán viselkedni. Agresszív lett, ingarült, elhidegült tőlem, a szexuálisan közeledtem sosem volt kedve hozzá. Egyszer csak hívta egy bizonyos Judit. Nagyon megijedtem, mert nincs Judit ismerősünk ,de gondoltam majd elmondja ki az. Amikor rákérdeztem, hogy ki volt az a Judit ideges lett, feszült és azt mondta nincs semmiféle Judit. Amikor megkérdeztem felhívhatom -e ezt a semmiféle Juditot, hogy megtudjam mit akar a férjemtől, akkor ideges lett, kiabálni kezdett, és azt mondta hogy hagyjam békén, menjek a francba, értsem meg hogy ő szeret engem. Ha közeledik felém, akkor is csak azért, hogy orálisan kielégítsem, ő hozzám sem ér, ő élvezkedik, aztán elalszik. Le sem szar. De mindig olyan vidáman megy dolgozni... Jogos a félelmem?
Nos, beszéltetek? Sikerült veszekedés nélkül? Azért is vagyok még kíváncsi, mert én is hasonló helyzetben vagyok, és ha normálisan sikerült megbeszélnetek, szeretném,ha leírnád,hogy hogy volt,mert nekem nem jött össze 1x sem,mindig veszekszik,ha felhozom a témát. Ezért már nem is merek vele erről beszélni,inkább nyomozgatok.
(priviben is írhatsz!)
2012. okt. 3. 06:29
15/26 anonim válasza:
Mi újság?Beszéltetek?
2012. okt. 3. 10:13
16/26 A kérdező kommentje:
Beszéltünk! Szerinte paranoiás vagyok, az a Judit pedig egy TÉVES HÍVÁS VOLT (akkor miért volt név szerint beírva) és nem kell neki nagy feneket keríteni. Reggel mikor felkeltem még itthon volt, ám visszaaludtam, mert este sokáig fenn voltam. Mire fölkeltem nem volt itthon, és a fürdőszobában durva férfi parfüm szag volt. Pár óra múlva hazajött, és viccesen megjegyezte, Juditnál voltam, és megdugtam. Majd fogta magát és ismét elmentent, aztmondta, megyek b*szni. Kigyúnyolt, kinevetett, és még ő volt megsértődve. Én már összepakoltam a cuccaim, és elmegyek, hátha észbekap és elmondja az igazat, vagy ha nem elíndítom a válópert, és meglátjuk ki jár szarabbul. Egy nőnek sem kötelessége eltűrni, hogy egy férfi miatt kell szenvednie, mert egyszerűen egy férfi sem érdemli meg. Majd találok egy olyan pasit, aki szeret, és nem csal meg, akivel lehet tervezni a jövőt, és nem kell attól félnem mikor lép fére, és kivel. Már akkor észbe kellett volna kapnom amikor a barátnőm seggét fogdosta. Akkor is inkább a barátnőmre sértődtem meg, hogy miért illegette magát, de igazából mindegy is. Ha illegette magát ha nem, a férjem akkor se fogdossa.
2012. okt. 3. 11:59
17/26 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálom! :(
2012. okt. 3. 12:53
18/26 anonim válasza:
Igen, jól látod a helyzetet,menned kell.Nincs gyerek,nyugodtan megteheted.Ha van Judit,ha nincs, így nem lehet beszélni,gúnyolni a társunkat.Amúgy meg van Judit,hidd el nekem.A férjed teljesen bekattant,kell neki egy kis pofon,h. te elmész.Lehet,hogy változtat a stílusán, de te ne menj vissza hozzá.Csak ideig-óráig lenne más.Most mutatta ki a foga fehérjét.Kitartás!
2012. okt. 3. 13:47
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Én megpróbálok erős lenni. Már hazajött, mondtam neki, hogy elmegyek, könyörgött hogy ne tegyem, de én nem is figyelek oda rá. Hamarosan jön értem egy ismerősöm, és megyek innen a pcsába.
2012. okt. 3. 16:22
20/26 anonim válasza:
Majd írj amint tudsz!Most legyél erős!!Legalább rájön,hogy te nem a kutyája vagy!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!