Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van magyarázata minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van magyarázata minden dologra a férjemnek?

Figyelt kérdés
Nagyon egyforma emberek vagyunk, mindenben egyezik a véleményünk, mindenkiről mindig ugyanazt gondoljuk, de tényleg. Nagyon ritka az ilyen, de, ha én róla mondok valamit, ami számára mondjuk negatív, de számomra nem, nem is azért mondom, csakhogy tisztában legyen vele én ezt hogy látom, Ő egyből védi magát, nem úgy van az, meg hülye vagyok és élből előveszi az én hibáimat, amit Ő lát. Védekezik ezerrel. Én még ilyen pasit nem láttam, akit, ha elővesznek, a nőre tereli a szót. Soha nem tudjuk megbeszélni ezeket a dolgokat, mert mindig én engedek azzal, hogy: tudod, mit? Meg se kellett volna kérdeznem, mert tudtam, hogy ez lesz.. nem magadról beszélsz, hanem rólam. Annyira utálom ezt benne és így nem tudok megbízni benne sajnos. Bármennyire is megbízhatónak tűnik. Egyébként Ő egy nagyon kemény férfias férfinak akar látszani. Másnak is van ilyen agyalágyult párja?
2011. nov. 8. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Hanem agyalágyult nője:S
2011. nov. 8. 09:13
 2/9 napietus ***** válasza:
100%
minden adott irányban ható erő azonos intenzitású, ellentétes irányú ellenerőt vált ki. Newton III. ezért.
2011. nov. 8. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Tudod, mi ez? JÁTSZMA. Te meg elég hülye vagy ahhoz, hogy belemenj.

Mellesleg én is férjnél vagyok, de SOHA nem írnék le olyat róla, még névtelenül sem, hogy agyalágyult.

2011. nov. 8. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:

pont ilyen az én párom is!

én sem tudom kezelni!

2011. nov. 8. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:

"ha én róla mondok valamit, ami számára mondjuk negatív,"

Megnézném mekkora hisztit vágnál, ha azt mondaná neked, hogy olyan kicsi a melled, mint egy szúnyogcsípés.....de ez engem nem zavar,így is tetszik...

Az éremnek két oldala van, nem kell beugatnod neki, ha tudod hogy számára rossz amit mondasz.

2011. nov. 8. 11:25
 6/9 napietus ***** válasza:
ja, ahogy utolsó is írja, nem beszólni kell, akkor nem váltasz ki ellentámadást. tehát pl. ne azt mondd, hogy "nem tetszik benned, hogy ilyen trehány vagy", hanem mondjuk azt, hogy "sokat segítenél azzal, ha elpakolnál magad után Te is". mindjárt más, nem?
2011. nov. 8. 11:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem mondok róla negatívumot, írtam is, csak, ha nem vagyunk egy véleményen véletlenül és akaratosan köti az ebet a karóhoz, akkor mondom neki pl: hogy miért bagy ilyen makacs? magyaráz meg, hogy miért nem engeded vagy miért nem gondolod úgy, ahogyan én? De Ő ezt nem teszi, csak azt mondja: csak, mert. De megmagyarázni nem tudja. Az agyalágyult szó tényleg nagyon durva jelző. Ó istenem, akkor bugyuta? Viccesen akartam, hogy lejöjjön, nem durván. De valaki félreértette. :/

Igaz is? Minek írok ide a férjemről? Hiszen Ő nekem a mindenem, csak bánt, hogy néha akaratos, önfejű . Mindig van egy-két balfék..ezen az oldalon.

2011. nov. 8. 12:06
 8/9 napietus ***** válasza:
ha tudod, hogy ilyen, akkor meg mi a kérdés :)? elmondod a véleményedet és kész, lezártnak tekinted a témát. úgyse fogja az ilyen ember sose elismerni, hogy tévedett, de utána (ha nem fajul veszekedéssé a dolog!) elgondolkodik rajta, és magában szép csendben revidiálja az álláspontját. nem kell erőltetni, ezzel csak meddő vitákat szítassz.
2011. nov. 8. 13:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem, éppen ez az, hogy eljutottam arra a pontra, hogy inkább lenyelem a nyelvem, minthogy szóljak neki, mert én járok rosszul..érzelmileg. Inkább ügyet sem vetek rá. Azért írtam ki ide és nem vele próbáltam megbeszélni. Köszi a válaszokat! :)
2011. nov. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!