Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a férjemnek szeretője van. Hogy lehetnék biztos benne, hogy nem csak képzelődök?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. Gyerek még nincs, dolgozunk, szeretetben élünk satöbbi..
Ám egyszer csak elkezdett furcsán viselkedni. Agresszív lett, ingarült, elhidegült tőlem, a szexuálisan közeledtem sosem volt kedve hozzá. Egyszer csak hívta egy bizonyos Judit. Nagyon megijedtem, mert nincs Judit ismerősünk ,de gondoltam majd elmondja ki az. Amikor rákérdeztem, hogy ki volt az a Judit ideges lett, feszült és azt mondta nincs semmiféle Judit. Amikor megkérdeztem felhívhatom -e ezt a semmiféle Juditot, hogy megtudjam mit akar a férjemtől, akkor ideges lett, kiabálni kezdett, és azt mondta hogy hagyjam békén, menjek a francba, értsem meg hogy ő szeret engem. Ha közeledik felém, akkor is csak azért, hogy orálisan kielégítsem, ő hozzám sem ér, ő élvezkedik, aztán elalszik. Le sem szar. De mindig olyan vidáman megy dolgozni... Jogos a félelmem?
Én már a első jelnél elhagytam volna. Barátnőd seggét fogdosta? És ekkor te tényleg bemesélted magadnak, hogy a lány tehetett róla? Mondjuk nyilván ő is, hogy hagyta, de ez a férjed hibája volt főképp...
Sajnálom, hogy így alakult. De ne hagyd magad!!!! Ez nagyon fontos. Menj, és kezdj új életet nélküle. Sok sok magányos, és nálánál jobb férfi vár egy rendes nőre.
Én is nagyon sajnálom, hogy így alakult, de azt hiszem kevésbé tettek volna lóvá, ha már az első ilyen alkalomnál kiadtad volna az útját.
És ne keseredj el, ettől csak jobbat fogsz találni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!