Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek rossz vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz vagyok, ha nem "engedem" a férjemnek, hogy energiaitalt igyon?

Figyelt kérdés
Régebben sokszor ivott, mindig haragudtam érte, mert nagyon egészségtelen. De most nem is dolgozik, megiszik egy nap vagy 3-4 kávét és még energiaitalt is inna. Mindig mondom neki, hogy ne vegyen, de emiatt olyan házisárkánynak érzem magam, aki megtilt dolgokat a férjének, de tényleg nem szerteném, hogy naponta igya, hisz nagyon káros és semmi szüksége rá.
2015. máj. 14. 19:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem is kàros néha ha megiszok egyet úgyérzem hogy fàj a szívemnél...sztem kàrosabb a piànàl is....
2015. máj. 14. 20:03
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen ne tiltsd meg neki, mert az felesleges. Esetleg megkérheted hogy ne igyon, de ennél többet nem ajánlok, mert tényleg az lesz hogy házisárkánynak tart majd.
2015. máj. 14. 20:04
 3/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy rossz, persze ez nehézkes dolog mert beleszólsz a másik életébe, de a kávé bőven elég, tényleg.

Próbáld vele normális hangnembe leülve megbeszélni.

27/F

2015. máj. 14. 20:05
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Remélem nekem is ilyen gondoskodó feleségem lesz.
2015. máj. 14. 20:05
 5/21 opened paradise ***** válasza:
Szerintem semminél sem jó,ha tiltjuk...
2015. máj. 14. 20:07
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tilthatsz meg neki semmit, de finoman tálalhatod, hogy nem tesz jót neki, félted az egészségét stb.
2015. máj. 14. 20:07
 7/21 Estienne ***** válasza:
Mérjen szépen egy vérnyomást/pulzust a három kávé és energiaitl után. Ha ez nem kiugróan magas egyenlőre, akkor igya. Ha igen, akkor add meg neki egy kardiológus számát.
2015. máj. 14. 20:19
 8/21 anonim ***** válasza:
A kávé se jobb, az miért nem zavar?
2015. máj. 14. 20:20
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg hatalmas különbség van a kávé meg az energiaital között. A kávéban is van koffein, de legalább természetesz, nem egy vegyi műanyag lötty, mint az energiaital.
2015. máj. 14. 20:26
 10/21 Estienne ***** válasza:

Nem csak az a lényeg, hosszú távon a szívnek egyeltalán nem jó ekkora stimuláns (koffein) főleg ha ehhez megy taurin még plusszba az energiaitalból. Attól még persze van benne szinezék és izfokozó némi vitamin antioxidánsként. Az se jobb, ha helyette inkább 6 kávét iszik meg.

Az ember makacs és önfejű, amíg nem lesz belőle baj, addig nem foglalkozik vele...

2015. máj. 14. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!