Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek rossz vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz vagyok, ha nem "engedem" a férjemnek, hogy energiaitalt igyon?

Figyelt kérdés
Régebben sokszor ivott, mindig haragudtam érte, mert nagyon egészségtelen. De most nem is dolgozik, megiszik egy nap vagy 3-4 kávét és még energiaitalt is inna. Mindig mondom neki, hogy ne vegyen, de emiatt olyan házisárkánynak érzem magam, aki megtilt dolgokat a férjének, de tényleg nem szerteném, hogy naponta igya, hisz nagyon káros és semmi szüksége rá.
2015. máj. 14. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami természetes, még nem lesz egészségesebb. Vannak mérgező dolgok a természetben is. A dohány is természetes, mégis azt mondják káros dolgog, csak hogy egy példát említsek. A kávé is ugyanolyan káros a bennelévő koffein miatt. Nem állítom, hogy az energiaital egészségesebb, de azt se, hogy rosszabb lenne mint a kávé. Ha már összehasonlítjuk őket, az energiaital eredetileg sportolók számára készült, és tele van vitaminokkal, "energiabomba", azért is ez a neve. Ettől nem lesz egészségesebb, de károsabb se, mint egy kávé.
2015. máj. 14. 20:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon egészségtelen, de ha tiltod, akkor csak házisárkánynak fog tartani. Jobb, ha inkább csak próbálod meggyőzni, ahogy eddig.
2015. máj. 14. 20:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz. Nálunk is van olyan dolog, ami miatt néha én is "rossznak" érzem magam...de talán nem is ez a legpontosabb kifejezés. Inkább anyáskodónak a férjem felett..ez találóbb. :D Dehát ha egyszer féltjük őket.........
2015. máj. 14. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:

nem küzd állandó fejfájással?

a koffeintúladagolás első jele.

amúgy biztos megvan az oka annak, hogy önpusztító életet él..

2015. máj. 14. 21:07
 15/21 Estienne ***** válasza:

Nem biztos, hogy különösebb oka van. Én is kicsit koffeinfüggő vagyok, pedig aztán én elég nyugodt tipus vagyok. Egyszerűen szeretem a kávé izét. Bár én egyeltalán nem vagyok energiaitalos tipus.

De miután a pulzusom a 120 és az közeli értékeket mutatta, jobbnak láttam viszább venni a tempót. És fel se tűnik, nincs semmi jele, csak egyszerűen ennyi. Dolgozik a szív rendesen, de jónak nem nevezném...

2015. máj. 14. 21:24
 16/21 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok, nalunk a kola is tiltolistas es miutan latott egy videot arrol h ezzel takaritjak a vecekagylot egylatlan nem issza, egyebkent is tean el.

Oda mehet ahova akar, azzal akivel akar sosem szolok bele, konkretan az sem zavar h a ruhait a szoba kozepen hagyja de egy dologbol nem engedek ez pedig a videojatek. Kesz, ki van tiltva nincs es nem is lesz, ez nalam alap.

Feltekenysegi jelenteket sem rendezek megvan a szabadsaga dea videojatek nalam total kizaro ok:-))

Az meg h masok szemeben ezzel milyen feleseg vagyok, az a legkevesbe sem erdekel:-))

2015. máj. 14. 21:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Nálunk is van videójáték, én még ebbe se szólok bele, pedig nekem sem tetszik különösebben, de nem zavar annyira. Mehet a haverjaival akárhova, múlt hétvégén is éjjel 4kor jött haza, ez sem zavar. A rendetlensége se miatt sem veszekszem. Sok egészségtelen kaját eszik, sok édességet, erre visoznt szoktam mondani, hogy nem kellene, mert egészségtelen és drága is. Nálam az energiaital a leginkább feketelisás, mert ezt tényléeg annyira felesleges hülyeségnek tartom. Volt, amikor sokat dolgozott, este későig, ilyenkor még az energiaitalért sem szóltam, mert azt mondta fáradt. De most nincs munkája, egész nap itthon van, alszik minden délután, és este mégis energiaitalt inna, na itt már azért rászolók, hogy ne igyon, mert semmi értelme.
2015. máj. 14. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a többit, de csak ezt a dolgot gondolj át:

Ő is tudja hogy egészségtelen. Ő is tudja hogy nem szereted ha megiszod. Felnőtt férfi, el tudja dönteni mit akar.

Ha folyton lebszod miatta, csak úgy érzi szemétkedsz, parancsolgatsz, stb házisárkány effektus. Ettől függetlenül akár abba is hagyhatja, viszont negatív élményként marad meg benne, hogy az asszony megmondta mit csináljak. És nem fogja megköszönni hogy egészséges maradt

Ha meg sunyiban issza tovább hogy ne tudd, akkor meg nem tudod, amíg le nem bukik.

Egyik se jó, hagyd rá. El tudja dönteni.

2015. máj. 14. 21:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Ismertem egy ürgét, aki a pálinkaszagot leplezte energiaitallal... :D
2015. máj. 15. 00:34
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

Sokat számít az is, hogy hogy adod elő ezt neki.

Én olyan vagyok mint a férjed. 3-4-5 kávé alap és mellé simán menne legalább 1 energiaital. Tudom, hogy rossz. Ha mindennap iszok akkor egy idő után remegek tőle, de akkor is imádom az ízét. Kicsit olyan, mint egy függőség.

Na most a párom tudja, hogy mennyire árt nekem és azt "nem engedi", hogy mindennap legyen, de nem tiltja.

Mindig olyan aranyosan rám néz a boltban és mondja, hogy ne már, bírd ki, tudod, hogy nem jó, majd legközelebb veszünk, de nem akarom, hogy bajod legyen. Na ez 95 %-ban használ :) Ha ennek ellenére megveszem akkor is csak annyit mond kicsit morcosan de aranyosan, hogy tudod, hogy nem örülök. Van sokszor olyan is, hogy nem szól semmit és még iszik is velem. Ha egyedül vagyok és ott állok az energiaitalok előtt szinte mindig eszembe jut és sokszor nem veszem le emiatt a polcról. Tudom, hogy szeret és jót akar, de ha nem aranyosan, szeretetteljesen tenné akkor csak azért is innám, mert nehogy már valaki megmondja mit ihatok és mit nem. A lényeg, hogy ne legyen benne kényszer. Ő ismer és tudja, hogy kell rám hatni. Te ismered a férjed és tudod, hogy kell rá hatni. Hajrá! :)

2015. máj. 15. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!