Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elmúlt a szerelem a férjemmel és van már valakim, de nem tudom elmondani a férjemnek?
Hidd el, a "szerelmed" nem fog válni.
Ha neked csak ennyi számít az életben, hogy ne légy egyedül, akkor a férjeddel próbáld rendbe hozni a dolgokat, a másikat pedig felejtsd el.
Nem lehet túl jó tipródni. A végén nehogy két szék közé ess. Szerintem pont azért mert fiatal vagy, és gondolom a férjed is, hátha lehet még valami színt vinni bele. De ahogy írtad, már nem is motivál az egész. Ha válni akarsz, add be a válópert aztán kész.
Én megvártam míg az utolsó csepp is betelt, akkor azt mondtam a férjemnek, hogy mehet haza az anyjáékhoz (az én szüleim házában laktunk), mikor visszajött a holmijáért, már a válóperes papírokkal vártam. Nem emlékszem, hogy megbeszéltünk volna bármit is. Mármint előtte persze próbáltam vele megbeszélni, de egy 0 volt az egész. Az 1 éves babánkkal maradtam egyedül, de azt mondtam még egyedül is boldogabb leszek a lányommal, mint h vele éljem le az életem. Láttam hogy vége lesz, ha nem ma, akkor holnap, miért 40 évesen váljak el, miért tűrjem a rosszat. Fellélegeztem mikor elment, és azóta boldog párkapcsolata van, és nekem is van új párom. A lányom egészségesen szépen cseperedik, masszívan talpra áll, tiszta anyja. :D Csak előre nézz. Ha rossz, nem kell erőltetni. Ha látsz valami szép jövőképet vele, akkor próbáljátok meg. Aki házas és szeretőt tart, az gáz. Kell otthonra egy házvezetőnő, meg valaki, aki szórakoztat. Nem cseréli le a biztosat, azért halogatja.
Ha ennek a fazonnak te valóban a nő lennél, és kellenél, már régen lépett volna feléd, hogy együtt kezdjetek bármit is.
Ez a pasi nem fog veled kezdeni semmit.Lépni meg végkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!