Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elmúlt a szerelem a férjemmel és van már valakim, de nem tudom elmondani a férjemnek?
Iskolapéldája vagy annak, miért nem kell 18-19 évesen a semmire szülni, meg házasodni.
Most itt vagy 26 évesen, csináltak egy gyereket a nyakadba, a férjed le sem sz*r, te pedig egy másik, hasonlóan szerencsétlen kandúrcicával kúratod magad, és reménykedsz, hogy egyszer majd de szép lesz az élet.
Mégis, milyen tuti jó tanácsot szeretnél?
Csehné Kiss Erzsébet ne privizgessen, legyen szíves, nem vagyok kíváncsi sem magára, sem a eget verő problémáira.
Köszöntem.
"Nem vagyok a házasságomba sem boldog, de egyedül se akarok maradni"
Szia!
Az a baj, hogy nem tudsz, sőt nem is akarsz egyedül maradni.
Egy jó, egészséges párkapcsolat feltétele pont az, hogy egyedül is megállsz a lábadon, önellátó vagy anyagilag, érzelmileg, önellátásban a háztartásban: egy szóval felnőtt vagy.
A boldog párkapcsolat felé vezető úton ott van a felnőtté válás. Nem spórolhatod meg.
Feri
Hogy Te milyen gusztustalan vagy....
kedves kerdezo sok a szerencsetlen ember és kevés aki igazan tudna segiteni. Az ember sajat maga probleimait is alig tudja megoldani nemhogy másnak jokat tanacsolni.
Itt a legtöbben leszidnak mert csak kulsoleg látjak a dolgokat
.
énis ugyananyi idos vagyok mint te és mondhatom ugyanolyan helyzetben voltam csak gyermek kivetelével.
Tanacsom : abszolut minden vagyadrol beszélj a ferjednek kedvesen, vegyél neki nagyon modern ruhakat hogy nagyon jol nézzen ki, menjetek kirandulni sokat, érezzetek nagyon jol magatokat és nagy esélyel ujra szerelmes lesz beléd és garantálom nem fog kelleni a másik többé, eltudod majd felejteni. (tapasztalat)
"Feri
Hogy Te milyen gusztustalan vagy...."
Az igazság nem mindig szép. Sőt, többnyire csúnya.
Na, Icuka, vagy hogy a rossebbe' hívnak, mire jutottál?
A "szerelmed" nem fog elválni.Csak ígérget, hogy maradj a szeretője.
A férjeddel próbáljatok meg kettesben programokat csinálni,sokat beszélgetni,elvinni a természet lágy ölére kirándulni :),hátha ott jobban megjön a kedve a szexhez is.
Ha semmi nem hoz eredményt,próbáljátok meg a párterápiát.Ha az sem,marad a válás.Fiatal vagy,találhatsz még párt,aki igazán szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!