Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP, úgy érzem minden emberi kapcsolatomat tönkreteszem a világ legrendesebb embere a férjem mégsem jutottunk dülőre elmúlt a szerelem de talán még nem reménytelen annyira félek a válástól mit tegyek?
Ez édeskevés, már bocs.
Miről van szó?
Mivel teszed tönkre? A férjed akar válni? Miért az összes emberi kapcsolatot említed, miért nem csak a házasságod?
Mióta érzed így, mi történt?
A szerelem önmagában a házassághoz is kevés, és a váláshoz is kevés az elmúlása, szerintem. Bár a szerelem mindenkinek mást jelent.
Először is azt javasolnám hogy tanuld meg tagolni a mondatokat vesszővel elválasztva vagy ponttal, akkor sokkal értelmesebb lenne a kérdésed.
A kérdésre válaszolva pedig váljatok el, mert ez már csak rosszabb lesz.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:05
Ejj, de vicces vagy így kora reggel...!!!
A szerelem sok brazil szappanoperán és szerelemes regényen felnövő, felnőttként is ezeken csüngő hölgyeményt jelenti azt, hogy lángolnak, égnek, izzanak, tízezer hőfokon, stb. Ez a tűz csak felperzsel, de nem melegít.
A szerelem igen sokféle lehet.
Lehet, hogy ő (vagy a férje) úgy érzi, hogy ezek a szürke hétköznapok, kell az a pezsgés, ami arra az időszakra jellemző, amikor két ember megismeri egymást, összejönnek, randizgatnak, gyomorremegéssel veszik fel a telefont, és izgatottan mennek minden randira.
Nézz meg egy olyan házaspárt, akik már évtizedek óta együtt vannak, és még szeretik egymást: lehet, hogy nem látszik lángoló, buja szerelemnek, de sokkal erősebb kapocs, mint amit egy ugribugri tinilány el tud képzelni, aki kiugrik az ablakon, mert otthagyta két hét után a pasija, aki pedig élete szerelme. :P
Ezen kívül is sokféle érzelem fér bele a gyűjtőbe, hogy "szerelem", a gyűlölet egy fajtája is akár, de kár disznó elé gyöngyöt szórni.
20 éve vagyok házas, azt hiszem, tudom, mi tart össze két embert.
A kérdező meg nem válaszol, úgyhogy annyit tudok hozzáfűzni, hogy így járt.
Legközelebb okosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!