Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban elmúlik a szerelem, mit lehet tenni?
Nem az az egyetlen megoldás.
Túl kell magad tenni a dolgon, megbeszélni és hinni abban, hogy megváltozik. A te fejedben dőlnek el a dolgok. Ha akarod te is, akkor meg tudsz bocsátani.
Én nem bántam meg. 42 éves vagyok és túl vagyok rajta.
Nem könnyű, de a másik sem lenne jobb. Ezt elhiheted.
Hát én csak 24 éves vagyok, de arra már rájöttem, hogy nem érdemes arra várni, hogy a másik majd megváltozik.
Ha boldogtalan vagy valaki mellett, el kell menni.
Pokolian nehéz és ijesztő egyedül maradni, főleg ha anyagilag sem úgy állsz egyedül, de valahogyan felszabadító érzés is.
Mindenből ki lehet törni, csak akaraterő és elszántság kell hozzá.
Maradni is lehet, de akkor gyáva vagy, és ezt te is érzed.
attól függ, min veszett el a bizalom.
Ha nem lennénk már szerelmesek, de még szeretnénk egymást, ellenénk együtt, én biztos nem válnék el.
Ha nem lehet benne bízni, mert hazudozik... hát...
Megcsalásnál biztos, hogy válnék.
Az én szüleim elváltak, apumnak szeretői voltak, hajnalban járt haza, nem foglalkozott semmivel. Neki jót tett a válás, szinte kicserélődött, megnősült és mintaférj lett belőle a 14 év alatt. De anyum mai napig azt hajtja, bárcsak ne vált volna, pénzügyileg mennyivel könnyebb lett volna.
Van olyan komoly probléma, hogy tényleg a válásra kell gondolnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!