Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy házasságban elmúlik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házasságban elmúlik a szerelem, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
36 éves nő vagyok, és alapvetően többszörös bizalomvesztés vezetett a részemről odáig, hogy ma már nem szeretem a férjemet. Két kis gyerekünk van, egyébként jó apa. Férjnek kedves, segít, gyakran szenvedélyes, de nem bízom már benne. Mit tehetnék? Bízni már nem tudok benne, de akkor a válás lenne az egyetlen megoldás?
2011. júl. 13. 21:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

13vagyok.Fura hogy még is irok.Ha ugygondolod megfogadod a tanácsom,ha pedig nem akkor nem.:)nekem elváltak a szüleim.elég DURVA vállás volt...na mindegy a lényeg az hogy tényleg üljetek le és 1tól 1ig beszéljetek át mindent.tisztán!amit gondolsz azt mondd.a válás alatt (mondjuk azt) felnőttem, olyan szempontból hogy teljesen máshogy gondolkodok mint régebben.tegyed azt amit jónak látsz.ezzel kapcsolatba olvass cikkeket és könyveket.sokat segitenek.tiszta szivből kívánom hogy boldogok legyetek, mert tudom min mennétek át.és még annyit, hogy ha elváltok(bocsi hogy ezt le irom:)de nálunk ez lett:S)akkor lehet hogy a teljsen normális gyereketek megfog változni teljesen.nálunk az volt hogy én (lány) okosodtam ha mondhatjuk ezt:)és probálok a jövömmel kapcsolatba a legjobbakat tenni.hajtok a tanulásra nagyon-nagyon!a tesom aki 19(fiu)ő meg vizipipázik, megbukott, bulik full részegre issza magát és szarik mindenre.de ettől függetlenül kántorkodik:))

na mindegy.a lényeg az hogy azt csináld amit a szived diktál.magadnak és gyerekeidnek élj.ne másnak.;)sok sikert mégegyszer!!

2011. júl. 16. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!