Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemnek viszonya volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek viszonya volt egy nővel, elmondjam a nő vőlegényének?

Figyelt kérdés
Az én férjem érzelmeket táplált ez iránt a nő iránt,el is hagyott volna érte,de a nőnek végül nem kellett.Én szakítottam a férjemmel,de hetek óta azon agyalok vajon szóljak-e a nő vőlegényének?A legtöbben azt mondták ne szóljak bele,de nekem ez az egész őrült nagy csalódás,és ha arra gondolok,hogy ott az a pasi aki esetleg naivul tervezgeti az esküvőt meg a közös életet,közbe a szerelmét meg egy idegen kefélgeti a céges kocsiban akkor felfordul a gyomrom és ismeretlenül is sajnálom a pasit (akiről egyébként tudom kicsoda) vélemények?
2016. dec. 2. 07:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Én is örültem volna ha még gyerek előtt tudom meg milyen híre is volt az exemnek és hány különböző combnál sírt, hogy felszárítsák a könnyeit a bugyijukkal.
2016. dec. 2. 16:01
 22/44 anonim ***** válasza:
2%

Az ilyen joindulatu emberek remelem elkerulnek jo messzire:-))

Lassuk be ha szaz szazalekig tudnad h a leendo ferje vele marad azaz zero konzekvenciaja a sztorinak, nem mondanad el mondvan nem szamit.

A csaj szetverte a nyilvan idealis hazassagodat (szarkazmus ON), ezert neki de legyen jo. Mindezt ugy, hogy "mentsuk Meg a volegenyt" felkialtassal, mert azert bosszuallonak lenni megiscsak ciki, es kicsinyes.

Az ex ferjem megcsalt egy novel aki ferjhez menni keszult 2 honappal kesobb,meg de fordult bennem, h akkor ooooo tegyunk valami jot, mentsuk Meg a jovojet (aka csesszuk el a szeretojet), mert semmi, de szo szerint semmi kozom hozza. Nem nyulok vele mas emberek karmajaba, alap.

Nem hazudom magamnak azt h oooo segiteni szeretnek amikor errol IS van szo, nem csak errol van szo. Ettol nem leszel jobb ember, mar ha ez a cel (amit oszinten ketlek).

Azota egyebkent ferjhez ment, fogalmam sincs milyen a hazassaga es nem is erdekel.

Szoval csak magadnak ne hazudj.

2016. dec. 2. 18:09
 23/44 anonim ***** válasza:
7%

"Nem nyulok vele mas emberek karmajaba, alap."

Attól hogy előtted bemártották a férjed hogy félrekefél, és ugy gondolod, jobb lett volna boldog tudatlanságban az ezoterukus hülyeségeiddel élni és a férjeddel, még nem biztos, hogy te vagy a helikopter.

2016. dec. 2. 18:32
 24/44 anonim ***** válasza:
25%

23-as De te sem a leszallo palya:-)Nem mondta el senki, hogy az ex ferjem megcsal.

A mondandod tobbi reszere nem lehet erdemben reagalni, de a lepontozasodtol almatlan ejszakaim lesznek.

Gyorsan elmondom nem en pontoztalak le, igy 32 evesen mar nem pontozgatok embereket.

2016. dec. 2. 19:32
 25/44 anonim ***** válasza:
8%

Én is üzennék valamit a sok "jótét léleknek"!:

Megkértek rá titeket valaki, hogy jótékonykodjatok mások magánéletében, még ha a jó szándék is vezérel titeket?

MILYEN JOGON merészeltek ti beleavatkozni mások életébe?

Elég idiótának, vaknak és naivnak, vagy papucsnak kell annak lennie, aki nem veszi észre, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában.

Azok, akik figyelnek egymásra, azonnal észreveszik, hogy ha valami megváltozott.

Az a baj, hogy mindenki jobbnak látja a másik életével foglalkozni, ahelyett, hogy a sajátjával törődne!

"De hát óvjuk már meg szerencsétlent ettől a nőtől..stb.." Minek?? Ha volt elég bátorsága elb..szni a saját kapcsolatát, hisz, valami miatt az a csaj félrement, akkor ott mégse stimmel valami! És ebben, ugyanúgy ő is a hibás! Hisz egy kapcsolatban kettőn áll a vásár!

Kérdező, még mindig azt tanácsolom, a sok jótét lélekkel szemben, hogy NE avatkozz bele az ő életükbe!

Semmi jogod sincs hozzá!

2016. dec. 2. 19:58
 26/44 anonim ***** válasza:
78%

Az utolso egy-ket valaszolonak.

Szerintem nem az az egyetlen erv, hogy 'segiteni fog' a volegenyen, ha elmondja (bar ez is egy, meg ha szerintetek alszent is)

Az igazsagerzet, a merleg helyrebillentese ugyancsak egy erv ( meg ha nektek nem is tetszik)

Szoval ketto erv szol amelett h elmondja.

Amellett, hogy ne, meg gyakorlatilag egysem, a 'ne kavrajal' kezdetu, tipikusan gyava, es nemtorodom szolamon kivul.

Utloso, azt meg hadd jegyezem meg, hogy ideje lenne kinonod abbol a gyermeteg gondolkodasbol, hogy ahol megcsalnak valakit, ott a megcsalt fel is felelos. Brutalisan hulyenek kell ahhoz lenni, h valaki igy gondolkodjon ( es/vagy felrekefelonek, es ezzel a marhasaggal onigazol)

2016. dec. 2. 22:05
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

Csak a magadfajta egócentrikus és felelősséget nem vállaló gondolkodik úgy ahogy te!

Komolyan, gondolkodj már? Ha téged megcsalnak, akkor azt hiszed hogy te hibátlan vagy? Hogy nem rontottál el semmit?

Akkor minek csaltak meg? Mert te mindent olyan szuperül csináltál a kapcsolatban?

Mégha azt hiszed hogy így is van, akkor is valami hibádzik, ami a másik felet arra ösztönözte hogy félre lépjen.

Erről csak ennyit.

2016. dec. 3. 07:21
 28/44 anonim ***** válasza:

Értem, az az egocentrikus, akit megcsaltak, és nem a megcsaló fél törődött csak saját magával. Logikus.

Annyi beteglelkű őrült van itt a gyíkon hogy komolyan mondom eldobom az agyamat.

2016. dec. 3. 07:49
 29/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked ez jött le, akkor gratulálok. :)
2016. dec. 3. 07:55
 30/44 anonim ***** válasza:
90%

Hát öregem, azt irtad, hogy ha az, akit becsaptak, azt gondolja hogy nem felelős azért hogy becsapták, akkor egocentrikus. Tulajdonképpen szerinten a becsapott félnek kellene emésztenie magát azért, mert megbízott a párjában.

Csaltam már meg korábbi barátnőmet. Meg sem fordult a fejemben, hogy bármiért felelőssé tegyem, még akkor sem, amikor kiadta az utamat. Pontosan tudtam, hoyg ezért 100%-ban én vagyok a felelős. Nagyon sötétnek kell ahhoz lenni szerintem, hogy valaki azt gondolja, amit te.

Gondolom egyéb helyeken sem vállalod a felelősséget azért amit csinálsz. Biztosan jó munkaerő lehetsz.

2016. dec. 3. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!