Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem férjemnek, hogy abba a közösségbe menjen, ahol a volt szeretője is van?
"de engem is szeret"
Jézusom,neked van még becsületed? Menjen csak a férjed :D
Őszintén szólva egy felnőtt férfival kapcsolatban nem merülnének fel bennem olyan gondolatok, hogy "engedjem-e" valahová menni, valamit csinálni, és én sem fogadnám el egy férfitól, hogy ő akarjon korlátozni ilyen téren, egyrészt, mert az egyenrangú társa szeretnék lenni, nő egy férfi mellett, másrészt számomra egy párkapcsolat egyik alappillére a bizalom, a kapcsolat pedig addig tarthat, amíg érdemesek vagyunk egymás bizalmára.
Eleve nem akarnék senkit kontrollálni, irányítani egy kapcsolatban, nemhogy ilyen súlyú, illetve ilyen jellegű kérdésben. Többek között azért sem, mert nem tudnék férfiként tekinteni rá, és nem utolsó sorban azért, mert én se vágyom arra, hogy valaki azért maradjon velem, mert nekem sikerül távol tartanom valakitől, akihez szintén vonzódik, vagy akit szintén szeret.
Ha én lennék ilyen élethelyzetben, és valamiért a történtek ellenére sem akarnék mindenképpen kilépni a férjem életéből, szépen elengedni őt békében, akkor valószínűleg hagynék neki időt, hogy letisztuljanak az érzései, eldöntse, hogy mit szeretne: megy, vagy marad.
Ha nem zárná le a kapcsolatát a másik nővel, akkor abból viszont levonnám a megfelelő következtetést, és én mondanám ki, hogy vége.
Ha pedig nekünk nincs gyerekünk, és kiderülne, hogy a nő születendő gyerekének a férjem az édesapja, akkor én kérném, hogy maradjon vele, mert a gyerekkel szemben sokkal nagyobb felelőssége van, mint velem szemben, és úgy érezném helyesnek, hogy gondoskodjon is róla, valóban az apja legyen, úgy, ahogy egy kisgyereknek szüksége van rá, ne csak biológiai apa.
(Bár a ti esetetekben, abból ítélve, hogy a nő sem tudja biztosan, kié a gyerek, feltételezem, hogy ő is házasságban, vagy legalábbis kapcsolatban él, szóval az megint más kérdés, hogy benne lesz-e annyi őszinteség és tisztesség, hogy elmondja a férjének/párjának, hogy mi az igazság, ha előbb nem, legalább akkor, ha a DNS teszt alapján kiderül, hogy nem tőle származik a gyerek.)
Bonyolult helyzet.Nem tanácsolnám,hogy a közösségbe menjen, mertha találkoznak ott, van esély, hogy újra összejöjjenek...ha egyátalán szakítottak...és nem azért akar odamenni,hogy legálisan ott találkozhassanak.
ha valóban újra akarjátok kezdeni,minden szálat el kell vágni, másképp nem megy.
Azért azt jó volna tisztázni, a gyerek nem a párodtól lesz e....:(
Felnőtt ember, ha akar, úgyis elmegy.
Érdemes lenne egy apaságit csináltatni, hogy biztos tőle van-e a gyerek, ezt ma már terhesség alatt is meg tudják csinálni: [link]
Viszont eléggé labilis lábakon áll a kapcsolatotok. Nem baj, ha nem jósolok nektek nagy jövőt? Főleg, ha kiderül, hogy a gyerek valóban az övé, és ő még szerelmes is abba a nőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!