Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Jó játék így, vagy legyek a
szeretője?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, akit tíz éve ismerek. Nős, a családját is ismerem, tudom, hogy nem élnek jól. Nagyon tetszik, és tudom, hogy én is neki. Tíz éve, minden alkalommal, amikor találkozunk "szórakozik velem", felhúz, aztán nem történik semmi. Néha a falat kaparom, annyira vágyom rá, de nem szeretnék vele kapcsolatot. Semmiképp. Ha lenne is bármi, az csak egy-két együttlét.
Szerintetek érdemes megmaradni ebben a frivol játékban, vagy nyomuljak rá komolyabban és szerezzem meg?
Minek megszerezni? Ha többet akart volna tőled, akkor a 10 év alatt már lépett volna.
2015. aug. 24. 14:02
2/11 anonim válasza:
Akit vinni lehet, azt vigyék-de gyorsan:DD Próbálkozhatsz, aztán majd kiderül, hogy kiderül v.beborul-e neked:D
2015. aug. 24. 14:09
3/11 anonim válasza:
Akadjál le más férjéről. Kapard a falat egy olyantòl, akinek nincs családja.
2015. aug. 24. 14:58
4/11 anonim válasza:
Kérdező, lásd 3-askát aki majd felrobban önmagától, direct akarsz egy kis pezsdülést? azért kamuzol ennyire?:D
2015. aug. 24. 15:16
5/11 anonim válasza:
Neked meg 10 éve nem jön össze egy normális kapcsolat?
2015. aug. 24. 15:20
6/11 anonim válasza:
Ez téged minősít már bocs. 10 éve nem tudsz még az ágyába sem kerülni. Bár az is érdekes, hogy minek akarsz egyáltalán? Hallottad már azt a szót, hogy flört?????
Szerintem nem. Úgyhogy kapard csak tovább a falat!
2015. aug. 24. 15:24
7/11 anonim válasza:
Ember csaladja van!!!!
2015. aug. 24. 17:03
8/11 anonim válasza:
Hálát fognak rebegni neked az ebbe a kérdésbe lévő örjöngő nőcik pasijai. Mert ezek most tündérkévé változnak otthon, pár napra legalábbis, mig sasolnak, és olyan orgiákat csapnak a szegény elhanyagolt urukkal, hogy csak lesni fognak:DD
2015. aug. 24. 17:06
9/11 anonim válasza:
10 éve?? Igaza van az elsőnek,ennyi idő alatt már lépett volna ha komolyan gondolja. Meg tudom érteni,hogy szereted őt és nem tudsz elszakadni tőle, az érzéseinket nem mi irányítjuk. Mondd meg neki,hogy neki,hogy neked így nem megy tovább és döntse el mit akar. Egyébként ha a feleségével megtette,mi a garancia arra,hogy veled esetleg nem teszi meg. Az se biztos,hogy csak te vagy neki a feleségén kívűl
2015. aug. 24. 17:38
10/11 anonim válasza:
Jól értem? Kapcsolatot semmiképp se akarsz vele, csak szétbarmolni egy családot? Normális vagy? Nincs egy nyomorult vibrátorod, vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!