Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom szeretője lettem. Van valakinek esetleg tapasztalata hogyan alakulnak döntő többségben az ilyen viszonyok? Mit kellene tennem? Kívülállóként lát még valaki esélyt rá hogy visszajön hozzám?
3 Téged is megcsalt, megcsalja az újat, miután téged megun, jön a következő, akivel csalja a jelenlegit.Sosem elég egy nő neki.
Ha emberileg-még van benne különlegesség, akkor érdemes barátként kezelni (szigorúan! ha nem akarsz sérülni)-már ha van benne, az önzösége mellett. Mert az ilyenek mindig önzőek, hiszen a hűséget bizony megkövetelik:D
Ez róla szól!
Remélhetőleg különböző időben is menstruáltok.
Veled dumál csavarog, dug.
Titkárnő cuki, odaadó és bent is meglehet dugni.
Visszamenni nem fog. Ha jót akarsz magadnak, te sem reménykedsz ilyesmiben.
Exemmel voltunk hasonló helyzetben, bár szerető státusz helyett én a barát státuszban ragadtam, mert nemet mondtam a szexre, ennek ellenére telefonáltunk, találkozgattunk, effektíve pont ugyanúgy randizgattunk, mint amíg együtt voltunk, csak közben meg nem...
Utólag rájöttem, hogy a kötöttség frusztrálta, hogy akkor én most a barátnője vagyok, velem törődni kell. Így néha randiztunk, a köztes időben azt csinált, amit akart. Nem volt belém szerelmes, de ha rábólintottam volna a szexre is, neki az lett volna tökéletes. :D Azóta is megkörnyékez néha, pedig folyamatosan csajozik.
Mára rájöttem, hogy csak unatkozik, azért csinálja. :) Majd ha egyszer lesz egy nő, aki képes megfogni, akkor lelép örökre. Nem kár érte. :) A te exedért sem.
Keress inkább egy normális pasit, akinek nem csak szeretőnek kellesz. :) Az nem baj, ha hasonlót keresel másban is, csak a rossz tulajdonságait szűrd ki, tanulj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!