Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valakinek mindig van a felesége/férje mellett szeretője?

Figyelt kérdés
Itt olvastam egy megcsalással kapcsolatos kérdést, és teljesen le vagyok döbbenve. Olyan válaszok jöttek, hogy valakinek a felesége mellett van több szeretője is, de azért a feleségével is jó lenni. De miért? Mármint akkor mi értelme annak, hogy felesége van valakinek?? Oké, még fiatal vagyok, de én naivan azt hittem azért a hűség az gyakori :D
2015. jún. 18. 15:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
9%

Én nyitott kapcsolatban élek. Félreduggatok.

Igaz még nem vagyok házas...

22/F

2015. jún. 18. 16:12
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Akkor tényleg naiv vagy... sajnos pont, hogy ritka manapság a hűség, már senki számára nem érték ebben a romlott és egyre erkölcstelenebb társadalomban.
2015. jún. 18. 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
22%
Kinek mi az erkölcs. Akárhányszor félreléptem, sosem szerettem kevésbé a feleségem tőle. Ez a szexről szól.
2015. jún. 18. 16:23
 4/21 anonim ***** válasza:
96%
Számomra úgy már semmi értelme nincsen a házasságnak, ha már hűtlenség van benne, ezzel elveszti a lényegét. Sajnos ezt elég gusztustalanul csinálják sokan. A másik elé kell állni, őszintén elmondani mi a helyzet és elválni. Csak sokan a gyerek, lakáshitel és a biztos partner tudatában inkább együtt maradnak.
2015. jún. 18. 16:24
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
De amúgy az ilyen emberek iq-ja alulról súrolja a nullát, szóval azért van ilyen sok eset. Az intelligensebbek (akik jóval ritkábbak) még tisztában vannak az olyan fogalmakkal, mint hűség.
2015. jún. 18. 16:34
 6/21 A kérdező kommentje:

"Akárhányszor félreléptem, sosem szerettem kevésbé a feleségem tőle. Ez a szexről szól."

Miért, a feleségeddel nem jó a szex?? Vagy mi? Nem értem

2015. jún. 18. 16:39
 7/21 anonim ***** válasza:
10%

Álomvilágban éltek és azt hiszitek, hogy mindnki ugyanúgy él, mint ti, vagy ti vagytok az erkölcsi példa amit mindenkinek követnie kell.

Szinte mindenki csal, vagy megcsalják. Ez nem új dolog, régen is így volt és mindig is így lesz. Csak az önérzet sérül ugye. Miért tette, miért nem vagyok elég jó neki?

2015. jún. 18. 16:41
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Jó vele, nagyon is, de mindenkivel más.
2015. jún. 18. 16:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal védekezni, hogy "jaj hát mindenki megcsalja a másikat", elég szánalmas... Ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy jaj, ugyan már mindenki lopott már el valami kis csokit vagy akármit, akkor én miért ne? De mindegy, azt hiszem csak mások vagyunk.
2015. jún. 18. 16:48
 10/21 anonim ***** válasza:
12%
Nem azért szeretek félrelépni, mert hát mindenki ezt csinálja, hanem mert imádom a nőket és nem tudok betellni velük.
2015. jún. 18. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!