Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogász szak mellett, hogy lehet párkapcsolata valakinek?
minden nap tanulsz mert muszaj! nem elég csak vizsgaidőszak alatt tanulni,aki azt mondja elég az hazudik!!
igy az embernek,hogy lehet barátja??
én a jogot egyébként egy bitang nagy büfészaknak tartom, mert semmi nehézség nincs benne, sima magolással megszerezhető a diploma
ezzel csak az a baj, hogy a rengetek általános jogászunk nem lesz jó csak adminisztrációra, arra meg nem igazán éri meg megszerezni a diplomát
Ne hadoválj már, minden különösebb megerőltetés nélkül toltam végig az 5 évet jogon. Volt hogy a vizsgaidőszaknak csak a fele állt rendelkezésre negyedévben mert mentem ki külföldre tanulni és csak a 2. vizsgaidőszakra kértem egyéni vizsgarendet.
Egyedül az államvizsgák voltak tanulmányilag tényleg megterhelők. Rendes vizsgaidőszakban is 3-5 napot kell egy vizsgára végigtanulni (de azt tényleg látástól mikulásig). heteket államvizsgára meg szakvizsgára kell tanulni.
Viszont van egy rossz hírem, az egyetem lópikula a jogalkalmazáshoz képest.
Nekem volt időm mellette a pasimra, közösségi munkára, sportra és hagyományőrzésre is, néha diák munkára is. Baromságokat beszélsz, vagy különösen rossz a memóriád esetleg nehezen tanulod, akkor viszont nem ez a te pályád. És ez nem egyetem függő, a külföldi egyetemeken sem lógott a nyelvem a földig a nagy tanulástól...
#8:
"és ha nem pénzért akarsz dolgozni, akkor fölösleges annyit tanulni"
Ha pénzért akar dolgozni, akkor felesleges annyit tanulni :-P :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!