Tanítói szak levelezőn? Család, munka mellett nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem, felvettek, megijedtem. Matematikát milyen szinten tanítják?
Gyermekkorom nagy álma volt, az élet úgy hozta, hogy most sikerült. Mik a kötelező tárgyak, a kötelezően választható tárgyak, szabadon választható tárgyak? Hány műveltségi terűletet választhatok ami majd a diplomába szerepel?
2014. júl. 27. 15:45
1/2 anonim válasza:
Jól gondold át mennyire tudod majd összehangolni a munkahelyeddel. Úgy tudom, tanító szakon is minden félévben van egyhetes gyakorlat, utolsó évben pedig nyolchetes gyakorlat. Sok munkáltató ebben nem hajlandó közreműködni. Tantárgyakról, műv. területekről általában az intézmény honlapján találsz tájékoztatást.
2/2 A kérdező kommentje:
Átgondoltam. Amit akartam az élettől: gyerekek, szerető férj megvan. Semmi sincs már amit ettől jobban szeretnék. :)
Köszönöm válaszod :)
2014. júl. 28. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!