Anyukák, akik gyerkőc és munka mellett egyetemen tanultok, Ti mivel serkentitek az agyműködést?
Jelentettem a kategóriát.
Én nem használtam semmit, a gyerek és 8 órás munka mellett tanultam.
Én is este 8-tól éjfélig tanultam, reggel 6-kor keltem, mert a gyereket munka elött bölcsödébe kellett vinni.
Egyszerüen bele kell megint szoknod a tanulásba, ha következetes maradsz, egy félév alatt visszaállsz a megszokott szintre.
Köszönöm nektek! :)
Nem pici már, 3 éves a lányom :) 1 éves kora körül már nem bírtam a gyűrődést, terhesség alatt is, és az első évben minden szuperül ment, utána feladtam, nem bírtam. Most ovisok lettünk, szabadnapom van, nézek ki a fejemből, minden 2.gondolatom a gyerek, ugye nincs baj, ugye nem töri össze magát, ugye nem lesz prezúros, stb.. eljön az este, ő kilenckor elájul, de olyan szinten lefáradok, hogy az valami botrány. Memolife-t próbáltam, áh, hagyjuk. Ülök, előttem a stóc, kiemeltem valahogy a lényeget az első 10 oldalon, de már arra sem emlékszem, mit olvastam, szóval gáz a helyzet! :) a lecitint most olvastam.. de persze férjem jött, hogy ő annó azt próbálta és semmit sem ért..
kv-tea-enegria ital kombó nálam altató :( nem pörget fel, bealszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!