Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engedjem férjemnek, hogy abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem férjemnek, hogy abba a közösségbe menjen, ahol a volt szeretője is van?

Figyelt kérdés
Férjem pár hónapja megcsalt egy nővel, válófélben is voltunk, de visszajött hozzám. Még szerelmes a nőbe, de engem is szeret. Most el akar menni egy olyan keleti vallási közösségbe, ahová a nő is jár. Egyébként férjemet is érdekli ez a dolog. Engedjem, hogy elmenjen, vagy ez egy eszement ötlet? Én nem akarnám, hogy elmenjen, mondtam is neki, de vágyik oda. Mi a véleményetek? Egyébként gyermeket vár a nő és 50%, hogy a férjemé a gyerek. Légy szíves a kérdésre válaszoljatok és ne arra, hogy rúgjam-e ki a férjemet, vagy ne? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2015. szept. 24. 06:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a válaszadókkal, hozzátéve, hogy ha elkezded korlátozni, akkor azzal előrehozod a szakítást. Ha eleve másfelé húz a szíve, akkor minden, számára kellemetlen és negatív megnyilvánulásod csak el fogja távolítani.

Ebben a helyzetben, bármilyen nehéz is, a lehető legtündéribb feleségnek kellene lenned, hogy téged akarjon választani.

2015. szept. 24. 10:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Még ha övé is a gyerek, nem hiszem, hogy emiatt a nővel kellene élnie, hiszen mi már 7 éve együtt vagyunk jóban-rosszban, szerintem ragaszkodunk is egymáshoz. Ez egy botlás volt, egy megingás, nem hiszem, hogy emiatt a házasságunk nem érne egy fabatkát sem. A 7 év az egy bizonyíték, hogy működőképes a dolog. Egyébként pedig a nő küldte vissza hozzám a páromat.
2015. szept. 24. 16:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy szerintem ezek a dolgok hogy ilyen ember a ferjed latszodtak mar azelott is mielott hozzamentel volna. Es ennek ellenere osszehazasodtatok, minthogy keresgelted volna tovabb a nagy O-t. De meg ez semmi, ez meg nem is elegendo indok neked hogy elvalj tole. Ezen sorokat irja egy rendes ferfi akibol egy rendes ferj lehetett volna, ha nem dobjak es nem egy bunkot valasztanak inkabb helyette.
2015. szept. 24. 17:31
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

7 év semmire nem bizonyíték, házasságok mennek tönkre több évtized után is, esetleg miután a közös gyerekek kirepülnek. De anyukámnak volt egy kolléganője, akit azért hagyott ott a férje, mert a nő meddő volt, a férfi meg szeretett volna saját gyereket.

Ráadásul azt írod, szerelmes a férjed ebbe a nőbe.

Nem baj, majd tanulsz a saját bőrödön, ha ránk nem hallgatsz.

2015. szept. 24. 18:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Alap, hogy megcsalas utan hazassagot csak ugy lehet rendbehozni, ha a szeretot teljes mertekben kiiktatja a csalo fel. Ha ez nem megy, es meg erzelmek is fuzik hozza, akkor halalraitelt a kapcsolat. Azt irod a no kuldte vissza hozzad. No elarulom miert: mert vilt tartasa, hogy ne masodik legyen es ne sunnyogosba nyomja a ferjed, hanem huzzon haza es rendezze az eletet. Ha a ferjednek az az elete rndezese, hogy veled akar lenni, nem valik, de kozben par honap utan ugyanabba a vallasi kozossegbe kivankozik, akkor fuggetlenul mindenfele terhessegtol es mastol hagyd a francba. Ha o gyenge kimondani egy kapcsolat veget, akkor neked kell. Ne huzd az idodet igy is sok lesz mire helyrejossz lelkileg.

Tapasztalatbol irok.

2015. szept. 25. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
háy jános: mélygarázs
2015. szept. 25. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Küldözgetitek ezt a szerencsétlen alakot egymáshoz...

Érdekli a téma, de hát nyilván a szerelem miatt is megy, hátha vissza tudja hódítani.

A ti 7 évetek ... olyan mint a banki figyelmeztetés: "a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve"

Ezt szokták az első krízis időszaknak nevezni....

Valahogy nem említesz közös gyereket, lehet az is mozgatja ám.

"Tiltani" hát nem tudom lehet-e, nagyon megutálhat érte, ha biztos vagy kapcsolatotok erejében akkor ne aggódj.

Mondd, hogy nem szeretnéd, hogy menjen, - ha tényleg veled képzeli az életet szerintem ennyi áldozatot meg kéne hoznia, már csak azért, hogy megnyugodjál.

2015. szept. 26. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el, ha menni akar úgyis megy és el is fog menni ha akarod ha nem, max nem tudsz majd róla... te magad írtad, a nő küldte vissza hozzád, nem a férjed döntötte el, hogy te vagy a fontos.
2015. szept. 27. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy,a házasságodnak már úgyis vége.
2015. szept. 29. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia . Szeretnék érdeklődni .hogy alakult az életetek kedves kérdező ?
2017. ápr. 25. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!