Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemnek viszonya volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek viszonya volt egy nővel, elmondjam a nő vőlegényének?

Figyelt kérdés
Az én férjem érzelmeket táplált ez iránt a nő iránt,el is hagyott volna érte,de a nőnek végül nem kellett.Én szakítottam a férjemmel,de hetek óta azon agyalok vajon szóljak-e a nő vőlegényének?A legtöbben azt mondták ne szóljak bele,de nekem ez az egész őrült nagy csalódás,és ha arra gondolok,hogy ott az a pasi aki esetleg naivul tervezgeti az esküvőt meg a közös életet,közbe a szerelmét meg egy idegen kefélgeti a céges kocsiban akkor felfordul a gyomrom és ismeretlenül is sajnálom a pasit (akiről egyébként tudom kicsoda) vélemények?
2016. dec. 2. 07:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
33%

Ui. És ez a változat hogy tetszik?

" Én miért lennék hibás, hisz én mindent megtettem érte. Nem is értem, hogy csinálhatta ezt velem."

Erről van itt szó: Felelősséghárítás és egoizmus

2016. dec. 3. 08:02
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
És miért csaltad meg őt?? Mi vitt rá téged? Mit nem kaptál meg tőle?
2016. dec. 3. 08:04
 33/44 anonim ***** válasza:
Mindent megkaptam, 7 éve éltünk együtt. A másik csaaj hónapokig járt a nyakamra, mire beadtam a derekam, mondhatnám azt is, hogy elcsábítottak, de ez úgy hangzana, mintha nem tehetnék róla.Ami nem lenne igaz, hiszen mindenkinek van választása. Nekem is volt, el is bsztam.
2016. dec. 3. 08:08
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

Még most is véded őt, de cuki vagy! :)

Ha mindent megkapták volna tőle és a kapcsolat is jól működött akkor az a 3. be se tudott volna férkőzni közétek.

2016. dec. 3. 08:12
 35/44 anonim ***** válasza:
95%
Aha, amit írtál, az tipikusan a csajok önigazolása. Éppen ugyanezt mondta nekem az a csaj is, aki rámgyúgyult. Egy sok éves kapcsolatban az ember már nem kapja meg 20 percenként üzenetben, hogy mennyire szerelmesek belé. Ami viszont simogatja az egoját. Azt kellene felismerni, hogy egy hosszó távú kapcsolat sokkal többről szól, sokkal nagyobb érték, mint a percenkénti gügyögés, meg seggnyalás. Én ezt, sajnálatos módon anno nem értettem meg. Ahogy mondtam, meggyözősésem, hogy az az ember, aki félremegy, és a másikat hoibáztatja, semmit nem tud az életről, semmit nem tud arról, mi számít hosszó távon is értéknek, és mi az, ami múlandó.
2016. dec. 3. 08:25
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

"Aha, amit írtál, az tipikusan a csajok önigazolása."

NEM, EZ A VALÓSÁG!

Akkor leírom érthetőbben, hogy eljusson hozzád:

Egy kapcsolatot két fél hoz létre. Ha elromlik, arról MIND A KÉT FÉL tehet, nemcsak az egyik! Nincs olyan, hogy csak te rontasz el valamit, ő is hibás azért, ami miatt odajutottatok, ahova!

Mindig kettőn áll a vásár egy kapcsolat fennmaradásán.

Vagy szerinted nem így van? Vagy elég, ha csak ő tesz meg mindent és te semmit? Vagy fordítva?

"Éppen ugyanezt mondta nekem az a csaj is, aki rámgyúgyult."

És?? Akkor mi van? Akkor ezek szerint igaza volt, mert félred..gtál! Nem lett volna kötelező!! Ha tényleg szeretted és tisztelted volna őt, akkor a szemébe mondod, hogy bocs, sz..r a kapcsolat és szakítsunk, nem gerinctelen módon a háta mögött megcsalni! De te ezek szerint nem vagy egyenes!

"Azt kellene felismerni, hogy egy hosszó távú kapcsolat sokkal többről szól, sokkal nagyobb érték, mint a percenkénti gügyögés, meg seggnyalás"

Ezt nagyon jól tudom, de nem is erről van szó, csak próbálod úgy beállítani a helyzet, hogy neked legyen igazad!

Őszintén! Miért csaltad meg őt?

2016. dec. 3. 08:34
 37/44 anonim ***** válasza:
78%

:D Nem hiszem el, hogy tényleg van ilyen undorító ember, aki felelőssé teszi a megcsalt felet. Egyszerűen csak az jár a fejemben, hogy "I don't want to live this planet anymore"

Tehát összegezzük: Adott egy ember, akinek valamk nem jó, nem tetszik, van két választása:

a) elmondja a párjának, hogy figyu, nekem ez és ez nem tetszik, változtassunk. A párjának is van még két választása. Vagy nem változtat, akkor el lehet hagyni, vagy változtat és akkor minden happy, sunshine.

b) simán elhagyja

És akkor jönnek képbe a gyáva, önigazoló selejtek, hogy bizony van c verzió, miszerint a legjobb megoldás, ha félrekefélek? Oké, végülis nem lehet mindenki értelmes, empatikus ember, DE komolyan ettől jobb lett a jelenlegi kapcsolatod? Mostmár megoldódott az, amit ki se mondasz a partnerednek? Na, megoldódott? Nem!

Kommunikáció meg a gerinc, az hiányzik belőletek.

2016. dec. 3. 08:37
 38/44 anonim ***** válasza:
96%

Neked egyébként mi bajod van? Csak kérdem.

Világosan leírtam, hogy ezért én vagyok a felelős, 100%ban, te meg itt varageted magad a földhöz, hogy nem vagyok egyenes, meg mittudom én milyen egyéb hibám vannak. Mintha nem épp arról beszélnek, hogy ezt NEKEM másképp kellett volna intéznem, és legközelebb másképp is intézném. Ha harmincháromszor kérdezed meg, akkor is ugyanazt tudodm mondani. Ha rossz lett volna a kapcsolatom, akkor ma nem azt gondolnám, hogy hiba volt félrekúrni, hanem azt, hogy hiba volt ÚGY FÉLREKÚRNI, hogy előbb nem szakítottam.

Ki kell hogy ábrándítsalak, mert tőlem biztosan nem fogod megkapni a megerősítést abban a tekintetben, hogy helyes, és elfogadható, sőt, a másik fél hibája ha félrekefélsz. De ahogy nézem, nem lesz gond itt hozzád hasonló gyermeteg lelkű és gondolkodású embert találnod, aki majd megerősít ebben a nagyívű hozzáállásodban

2016. dec. 3. 08:44
 39/44 anonim ***** válasza:
Valaszolva a kerdezonek: en elmondanam. Egyreszt mert nem tudnam magamban tartani, hogy en huseges voltam o meg elarult, masreszt meg jol esne latni hogy a csaj pofara esik. Sajnalnam a csaj volegenyet is, de alapbol utalom azokat akik leszarjak a masik mit erez, hogy biztos nem tudnam magamban tartani. Magasbol tennek ra ki mit hibazott a hazassagomban, mert amig en huseges vagyok es nyilt arra hogy megbeszeljuk a problemakat es ha nem mukodik szakitsunk, akkor ezt elvarom a ferjemtol is.
2016. dec. 3. 11:42
 40/44 anonim ***** válasza:

31-es, 34-es válaszoló, én ezt már egyszer leírtam, de akkor még egyszer. Ahhoz hogy egy kisgyerekes pasi félrelépjen az asszony mellől, ahhoz az asszonynak SEMMIBEN nem kell hibáznia.

Van olyan este, amikor sokkal kellemesebbnek ígérkező program egy csinos kolléganővel összebújni a feleségnek meg túlórát hazudni, mint hazamenni, és az egyik gyerekkel legot pakolni, a másiknak mesét olvasni, fürdetni, és AZTÁN egy olyan feleséggel összebújni, aki lehet, hogy gyönyörű maradt és kedves is, de mégiscsak ezerszer látott valaki.

Hidd el, az olyan megcsalások zöme, ahol kisgyerek van otthon, nem arról szól, hogy a feleség hibás, hanem egyszerű menekülés, kikapcsolódás a családi élet nehézségei, megszokott rutinja elől.

2016. dec. 3. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!