Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a párom megcsal. Mit tegyek? Tovább lent
Figyelt kérdés
Párom bevolt jelentkezve a facebookjába. Mint mindig fogtam magam és kijelentkeztem, de most eszembe jutott, hogy az egyik barátnőjének elküldte arról a parfümről a képet amit szeretne. Gondoltam gyors megkeresem és leírom a nevét. Eddig minden oké volt csak kb 2 perc keresgél után felugrott a chat ablak azzal az üzenettel, hogy kivánlak. Először pislogtam, hogy ez mi. Párom nem volt otthon, de láttam válaszolt is neki. Gyors bele tekertem a beszélgetésbe amit bár ne tettem volna meg. Konkrétan leírják egymással mit tennének, meg hogy jó volt csókolni a karjaidban lenni. Plusz még barátnőm melltartós és bugyis képeivel van teli a beszélgetés. Nem tudom mit csináljak. Elmondjam neki,hogy tudok mindenről vagy várjak? Ti mit tennétek.
Nagyon nehéz, nem bírom elmondani neki. Ma hogy megcsókoltam meg megöleltem az egyik felem egész nap ölelte csókolta volna a másik viszont legszívesebben ellökné.
A szívem nagyon szereti őket, de az eszem fel égetne mindent ami volt.
2016. dec. 1. 15:38
32/49 anonim válasza:
Dobd ki. Egy férfi hallgasson az eszére, ha már a nők nem képesek.
2016. dec. 1. 16:13
33/49 anonim válasza:
Te még szereted, de ő már nem szeret. Ez így nagyon nehéz neked. Most, a tények ismeretében szép lassan kezdj el leválni róla. Az is benne van a pakliban, hogy egyszer csak bejelenti, hogy elhagy. (ha talál jobbat, egyes nők így szokták. Amíg nincs jobb, elvagyok a régivel, ha van jobb, akkor lelépek) Legalább nem fogsz meglepődni, tudod, mire számíts. Vagy az eszedre hallgatsz, és szépen eldöntöd a sorsát. Ezzel a hozzáállással megérdemelsz egy olyan nőt, aki megbecsül.
2016. dec. 2. 10:03
34/49 anonim válasza:
Baromi jó, hgy állandóan lepontoznak a pihentagyuak. Multkor szépen levezettem, hogy az "iylen nők" szándékosan választanak gyakorló bfszokat. Mit ad isten, kiderült, hogy a csóka azóta is itt, illetve otthon vergődik, ahelyett, hogy meghozná az egyetlen létező helyes döntést, ami arról szól, hogy dobja ki a csajt a HÁZÁBÓL.Ember, gondolkodjál már. Egy idegen ember gyerekét tartatja el veled a csaj. Pusztán ennyiről van szó. Persze tudom, hogy hiába beszélek, hiszen ezek a nők, ahogy már említettem is, JÓL VÁLASZTANAK. A nő téged kb annyira szeretett már a kezdetekkor is , mint egy kormányablakos random ügyintéző.
2016. dec. 2. 11:28
35/49 anonim válasza:
Hadd tegyem még hozzá, hogy kedves kérdező, szerintem te is tudod, hogy ez a nőő, ha ygermektelen , egyedülálló nő lenne, akkor a te 300 mérföldes közeledbe sem ment volna soha. Ez az egész történet rendkívül tipikus egyébként.
2016. dec. 2. 11:32
36/49 anonim válasza:
En osszepakolnek neki, zarat cserelnek es ahogy az elozo valaszolo irta, atvinnem a cuccait a szuleihez. A szuloknek elmondanam mi a helyzet es azt is hogy naluk, amikor az akkormar szamomra exem nincs otthon, a gyerekkel talalkoznek hogy elkoszonjek, de a not soha tobbe nem akarok latni. Es ezt megtennem a legkozelebbi alkalommal amikor elmegy otthonrol dolgozni. Mellesleg a telefont kikapcsolnam, egy uzenetet hagynek az ajton hogy menjen a szuleihez es aznap keson mennek haza hogy ne legyek otthon amikor megerkezik.
2016. dec. 3. 12:02
37/49 anonim válasza:
Őszintén sajnálom ami veled történt.. remélem sikerült majd megoldanod és túllépned rajta :( a legjobbakat kívánom neked, remélem találsz olyat aki igazán szeretni fog téged!
20L
2016. dec. 6. 22:32
38/49 anonim válasza:
37. Banyek, nem halt meg senki...ne tegyünk már úgy :)
2016. dec. 7. 18:42
39/49 anonim válasza:
Ugyan ilyen helyzetbe voltam mint te csak en a baratommal. En elmondtam neki mindent es valasztas ele alitottam. Ha igazan szeret akkor abbahagyja ezt az egeszet es veled marad.
2017. jan. 15. 20:31
40/49 anonim válasza:
Az ilyen nő nem érdemel màst minthogy kidobd !Persze ott a gyerek és gondolom lelkileg kötődhetsz hozzà na ennyiböl nem irigyellek a szivedhez nőtt de ha van egy kis méltósàgod akkor félre teszed az érzelmeidet és reàlisan döntesz !Ha szembesíted és tegyükfel vissza vest akkor mi a garancia arra hogy nem teszi meg mégegyszer !?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!