Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a párom megcsal. Mit tegyek? Tovább lent
Párom bevolt jelentkezve a facebookjába. Mint mindig fogtam magam és kijelentkeztem, de most eszembe jutott, hogy az egyik barátnőjének elküldte arról a parfümről a képet amit szeretne. Gondoltam gyors megkeresem és leírom a nevét. Eddig minden oké volt csak kb 2 perc keresgél után felugrott a chat ablak azzal az üzenettel, hogy kivánlak. Először pislogtam, hogy ez mi. Párom nem volt otthon, de láttam válaszolt is neki. Gyors bele tekertem a beszélgetésbe amit bár ne tettem volna meg. Konkrétan leírják egymással mit tennének, meg hogy jó volt csókolni a karjaidban lenni. Plusz még barátnőm melltartós és bugyis képeivel van teli a beszélgetés. Nem tudom mit csináljak. Elmondjam neki,hogy tudok mindenről vagy várjak? Ti mit tennétek.
egy elkeseredett férfi
#16 nincs több kérdés.
Vagy helyre akarod hozni még?
Előszőr nem értettem miért kérdés ez egyáltalán számodra, mert minden épeszű férfi 3 másodpercen belül meghozná ebben az esetben az egyetlen helyes döntést.
aztán elolvastam ezt:
""Meg még az a baj, hogy van egy gyermeke is akit úgy szeretek mintha az enyém lenne meg ő is. Ez fáj a legjobban, hogy mondjam neki, hogy anyádal mindennem vége""
Igy megértettem, hogy ez a kapcsolat, a csaj részéről már az első perctől kezdve a "megtaláltam a biztonságos balekot" tématikára épült. Bizony az egyedülálló gyerekes nők nagyrésze tudatosan választja a balekot (mert a nem balek nem nevelgetné más férfi gyerekét) igy megteremtve a gyereknek a biztonságot, magának meg a szabad kefélgetés lehetőségét.
Tulajdonképpen a kérdésere az a válasz, hogy egyértelműen ki kell dobni a csajt, miután megmutatod neki, mit is müvelt. És kicsit se foigyelj oda arra, mit hadovál majd.
Te tönkre fogsz menni ebbe, ha nem zárod le ezt a kapcsolatot minél előbb.
A gyereket lehet sajnálni, sőt kell is, és nagyon szép és emberséges dolog, hogy így tudsz hozzá ragaszkodni. De tudod, az ő érdekeit az anyjának kellett volna néznie, és legalább miatta uralkodhatott volna a lába közén. De nem tette. :(
Nem a te hibád, és nem te akartad ezt, úgyhogy bűntudatod ne legyen miatta se.
Ezt a nőszemélyt viszont expressz penderítsd ki az életedből, mert ennek a kapcsolatnak vége. Te se úgy akarod leélni az életedet, hogy azt se tudod, ki dugja a nődet, amíg otthon várod, hogy hazaér!
Legyél őszinte, mondd el, hogy láttad a beszélgetést fb-on, mikor belépve maradt, és tudsz mindent. Nem kell magyarázkodni, részedről itt vége, csomagoljon.
Nem lesz könnyű, főleg ha elkezd vádaskodni, hárít, takarózik a gyerekkel, stb. De ne dőlj be ennek, tedd ki minél hamarabb. Ennél már csak rosszabb lesz később.
Komolyan az eszem megáll... Felfogni nem tudom, hogy képes egy olyan nő, aki gyereket szült, elhagyták, majd újra talált magának valakit, aki elfogadja a gyerekével együtt, biztonságit ad számára így hátbaszúrni, és ezzel még a gyerekével is kiszúrni. Nem is nő az ilyen...
Csatlakozom a 24-es hozzászólóhoz, rakd ki, és ne foglalkozz a vádaskodásaival, hárításaival. Ha a gyerekkel jön, mondd meg, hogy erre akkor kellett volna gondolnia, mielőtt más alá feküdt. Most már mehet a másik pasihoz szegény lurkóval együtt. Neked semmi felelősséged nincs a továbbiakban feléjük, és a problémát sem te okoztad, így ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Töröld ki az életedből, kezdj tiszta lappal egy olyan nővel, aki képes megbecsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!