Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a párom megcsal. Mit tegyek? Tovább lent
Párom bevolt jelentkezve a facebookjába. Mint mindig fogtam magam és kijelentkeztem, de most eszembe jutott, hogy az egyik barátnőjének elküldte arról a parfümről a képet amit szeretne. Gondoltam gyors megkeresem és leírom a nevét. Eddig minden oké volt csak kb 2 perc keresgél után felugrott a chat ablak azzal az üzenettel, hogy kivánlak. Először pislogtam, hogy ez mi. Párom nem volt otthon, de láttam válaszolt is neki. Gyors bele tekertem a beszélgetésbe amit bár ne tettem volna meg. Konkrétan leírják egymással mit tennének, meg hogy jó volt csókolni a karjaidban lenni. Plusz még barátnőm melltartós és bugyis képeivel van teli a beszélgetés. Nem tudom mit csináljak. Elmondjam neki,hogy tudok mindenről vagy várjak? Ti mit tennétek.
egy elkeseredett férfi
Kellemetlen...
Mindenképp tisztázd vele mielőbb.
Mutasd meg neki mi ugrott fel a monitoron, aztán kérdezd meg tőle hogy ő most a helyedben mit tenne?
Aztán kereshetsz nagy dobozokat a cuccainak, az ilyenkor nagyon praktikus.
Szembesítsd vele aztán lapát!
Ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát! L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!