Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről, aki belemegy úgy egy kapcsolatba, hogy tudja, a férfinek van párja és érkezik a baba?
Tökmindegy.
A vélemény nem változtat a dolgok alakulásán.
Főleg így nem, hogy senki nem ismer senkit.
Senki nem erdemli meg hogy elhagyak ez suket duma.
Ha hazassag megromlik mindket felnek javitani kell egy test egy lelek.
Jo kifogas a masikra fogni ot hibaztatni aki ezt beveszi ....
A kakan is lehet csomot talalni ha akarsz
A tipikus top 10 feffikifogasok
Nem tordodtt csak a gyerekkel _ mivel apa ra se nezett a gyerekre igy valakinek kellett
Elhanyagolt _ mivel ferj egy viragot egy mozot semmit nem tett nem udvarolt soha tobbet
Stb stb ok okozat
NEM LEHET minden elromlott kapcsolatot megjavítani (elromlott dolgokat se, és régen sem lehetett). Ha meg már nincs értelme megjavítani, akkor bármelyik fél dönthet úgy, hogy kilép.
Melleseleg pedig egy megrögzött hűtlen társat nem kár elveszíteni, egy ilyentől jobb megszabadulni, mint folyamatosan amiatt idegeskedni, hogy most éppen kivel csal meg. A gyereknek meg még egy hétvégi apuka is jobb, ha így megvan a békesség, mint egy olyan, aki miatt folyamatosan balhé van otthon.
Az egyik exem szülei pl. azért váltak el, mert nem tudtak békésen együtt élni, folyamatosan ment a cirkusz, a válás az egész családnak jó volt és az exem is úgy nőtt fel, hogy nem neheztelt a szüleire emiatt, így volt nyugalom. Van ilyen.
A problémákat csak addig érdemes megpróbálni megoldani, amíg megéri, amíg tartós javulás érhető el, amíg nem kell egyik félnek sem teljesen feladnia önmagát, amíg nem több a szenvedés, mint a javítás által elért pozitív dolgok. De a sok lyuk csak a csipkén szép, a sok foltozás csak a patchwork alkotásokon mutat jól, ha egy ház teteje beázik, és a foltozgatás már nem segít, le kell bontani a tetőt és újra kell építeni, ha egy úton csak foltokban javítják a kátyúkat, egy idő után az autóknak árt az út minősége, és teljesen újra kell aszfaltozni, hogy normálisan használható legyen.
Ne keverjuk a kifejezeseket
Megjavitani persze hogy nem lehet az alkoholizmus az eroszakot a pedofiliat a fughosegeket.
Ez a kerdes nem is ezt kerdezte.
A hutlenseg nem valasz semmire es mem kifogas semmire ez a lenyeg.
Feremenni es kifogast keresni ocska dolog.
El lehet valni ha ugy dont egyik fel ez neki nem megfelelo.
Ha én lennék a megcsalt terhes feleség, páros lábbal rúgnám ki a megcsaló férjemet, nemhogy még visszatartanám. A gyerekéről gondoskodjon, de társnak nem kellene többé. Nem azért, mert más kellett neki, nem azért, mert esetleg szerelmes lett, hanem azért, mert a hátam mögött lépett le, mert gyáva volt, hogy vállalja az érzéseit, mert ezzel azt jelezné felém, hogy mégsem ismer eléggé, és nem beszéltük meg. Már kinőttem abból a korból, hogy nyafogjak egy kapcsolatért, elfogadom, ha vége, megtanultam egyedül élni. És ha már ott a gyerek, az ő érdeke az első, nem az enyém. Soha nem maradnék együtt valakivel CSAK a gyerek miatt, ha már nem érezzük jól magunkat egymás mellett.
A szeretőnek is ki tudja, mit mond a megcsaló. Én pont emiatt vagyok úgy vele, hogy ha (még) foglalt pasi próbálkozik, akkor nem megyek bele a játékba, és válasszon, mit akar, mert nem célom szeretőnek lenni, nem marok el senkit a gyerekétől, sőt, elvárom, hogy gondoskodjon a már meglévőről akkor is, ha engem választ társnak hosszú távra, de legyen őszinte azzal is, akit elhagy, mert ez jár, és legyen őszinte azzal is, akivel új fejezetet kezd.
Nem az elhagyás, az elhagyottság az igazán rossz, hanem az átvertség, az őszintétlenség, a mellébeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!