Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről, aki belemegy úgy egy kapcsolatba, hogy tudja, a férfinek van párja és érkezik a baba?
Nincs enyhito korulmeny
Mindenki bunos a gyerek a vesztes akinek a szemet apja ribizlik.
Szomoru vilag szomoru erkolcs nelkuli gerinctelen nok es tolijuk
utan kullogo ferfiak.
Tervezett baba volt, többszöri próbálkozás után jött össze. Apuci is akarta. Nem lett átverve!
Biztos én gondolkodom rosszul, de ha probléma van, akkor az egyenes megoldás szerintem az, hogy normálisan külön válnak, nem egy ilyen megalázó dolog. Előbb utóbb úgyis vége, de erre mi szükség?
A problémák akkor jöttek elő, amikor már úton volt a baba. Apu negyvenen felüli, megijedt a felelősségtől és előjött a kapuzárási pánik.
Ez honnan jött, hogy a feleség nem képes egyenes gerinccel otthagyni a csaló férfit??? Otthagyta, miután kiderült a megcsalás!
pont errol van szo a ribizli hibaja a dolog kihezett nos pasikra gyur
Ez szemleltetem akkor is ha nyitvahagyod az autot tolvaj az tolvaj
Minden nő ilyen!
Persze, hogyha most, ebben a pillanatban megkérdezed tőlük, akkor azt mondják, ők nem tennének ilyet! Nyilván így is gondolják, és én ezt nem is vitaton! De Végül mégis megteszik! az összes! Nincs kivétel!
"Tervezett baba volt, többszöri próbálkozás után jött össze." - A többszöri próbálkozás mit jelent? Egy éven belül összejött, vagy akár évekig ment a kísérletezgetés, felmerült a lombikprogram is, esetleg közben belefáradt mindkét fél?
Anyukám mesélte, hogy még pályája elején volt egy kolléganője, akit azért hagyott el a férje, mert bár mindketten akartak volna gyereket, de a házasság alatt derült ki, hogy a nőnek nem lehet. Akkor még mások voltak a lehetőségek, ez már több, mint 30 éve történt, a férfi összejött mással, akitől lett gyereke.
Tudom, nem a megcsalás a gerinces dolog, de ha pl. nagyon elhúzódik egy ilyen babaprojekt, a felek belefásulhatnak, és ha sokáig sikertelen, akkor bármelyikük fejében felmerülhet, hogy kifut az időből. Csak hát még mindig könnyebb félrelépni, mint egyenesen odaállni a másik elé, és megmondani, hogy "bocs, de én ezt nem bírom tovább csinálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!