Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a nőről, aki belemegy úgy egy kapcsolatba, hogy tudja, a férfinek van párja és érkezik a baba?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
44%

Nincs enyhito korulmeny

Mindenki bunos a gyerek a vesztes akinek a szemet apja ribizlik.

Szomoru vilag szomoru erkolcs nelkuli gerinctelen nok es tolijuk

utan kullogo ferfiak.

2016. nov. 9. 21:58
 32/70 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arra vonatkozott, hogy ki és mennyiben felelős a történtekért. Ahová befér egy harmadik, ott nyilván problémák vannak, amihez mindkét fél hozzájárult. A kérdés az erkölcsi értékrendre vonatkozott. A férfi részéről, ha valami nem működik, akkor miért nem lehet normálisan lezárni és miért kell így megalázni a másikat? És milyen annak a nőnek az erkölcsi értékrendje, aki hozzájárul egy ilyen helyzetben egy ilyen megalázáshoz?
2016. nov. 9. 22:34
 33/70 anonim ***** válasza:
33%
Kit érdekel,most őszintén ha lesz gyerek vagy nem lesz? Azért kell odaírni hogy jobban sajnáljanak és mindenki meg akarja lincselni a férfit? Nyilván nem szereti a nőt ha félre megy,gyerek nélkül is félre menne.Ott már eleve bajok voltak. Lehet anyuci ezzel próbálta megjavítani a házasságot,és lehet a férfi nem akarta de átverték. Akkor meg ne csodálkozzon hogy a férfit nem érdekli se ő,se a gyerek amit a háta közepére se kívánt.
2016. nov. 10. 10:03
 34/70 anonim ***** válasza:
27%
És milyen annak a feleségnek az értékrendje,aki nem képes egyenes gerinccel otthagyni a csaló férfit,hanem csak ül és kussol mert így kényelmes?
2016. nov. 10. 10:09
 35/70 A kérdező kommentje:

Tervezett baba volt, többszöri próbálkozás után jött össze. Apuci is akarta. Nem lett átverve!

Biztos én gondolkodom rosszul, de ha probléma van, akkor az egyenes megoldás szerintem az, hogy normálisan külön válnak, nem egy ilyen megalázó dolog. Előbb utóbb úgyis vége, de erre mi szükség?

A problémák akkor jöttek elő, amikor már úton volt a baba. Apu negyvenen felüli, megijedt a felelősségtől és előjött a kapuzárási pánik.

Ez honnan jött, hogy a feleség nem képes egyenes gerinccel otthagyni a csaló férfit??? Otthagyta, miután kiderült a megcsalás!

2016. nov. 10. 10:37
 36/70 anonim ***** válasza:
Hát elég gusztustalan az egész
2016. nov. 10. 13:34
 37/70 anonim ***** válasza:
29# értelmes ember lehetsz. Ez nagyon nem jó példa volt. Akkor szerinted ha egy pasi odaáll elém letolt gatyával és loszopom akkor nem az én hibám ugye?
2016. nov. 10. 15:41
 38/70 anonim ***** válasza:

pont errol van szo a ribizli hibaja a dolog kihezett nos pasikra gyur

Ez szemleltetem akkor is ha nyitvahagyod az autot tolvaj az tolvaj

2016. nov. 10. 16:03
 39/70 anonim ***** válasza:

Minden nő ilyen!

Persze, hogyha most, ebben a pillanatban megkérdezed tőlük, akkor azt mondják, ők nem tennének ilyet! Nyilván így is gondolják, és én ezt nem is vitaton! De Végül mégis megteszik! az összes! Nincs kivétel!

2016. nov. 12. 09:24
 40/70 anonim ***** válasza:

"Tervezett baba volt, többszöri próbálkozás után jött össze." - A többszöri próbálkozás mit jelent? Egy éven belül összejött, vagy akár évekig ment a kísérletezgetés, felmerült a lombikprogram is, esetleg közben belefáradt mindkét fél?

Anyukám mesélte, hogy még pályája elején volt egy kolléganője, akit azért hagyott el a férje, mert bár mindketten akartak volna gyereket, de a házasság alatt derült ki, hogy a nőnek nem lehet. Akkor még mások voltak a lehetőségek, ez már több, mint 30 éve történt, a férfi összejött mással, akitől lett gyereke.

Tudom, nem a megcsalás a gerinces dolog, de ha pl. nagyon elhúzódik egy ilyen babaprojekt, a felek belefásulhatnak, és ha sokáig sikertelen, akkor bármelyikük fejében felmerülhet, hogy kifut az időből. Csak hát még mindig könnyebb félrelépni, mint egyenesen odaállni a másik elé, és megmondani, hogy "bocs, de én ezt nem bírom tovább csinálni".

2016. nov. 12. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!