Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a nőről, aki belemegy úgy egy kapcsolatba, hogy tudja, a férfinek van párja és érkezik a baba?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%

mindkét fél hibás, a nő és a férfi is,hogy összejöttek. de én inkább a férfit hibáztatnám. neki van kapcsolata ráadásul gyereket is vár a párja..mégis félremegy. ő itt a főbűnös szerintem.

persze,a csajban is lehetne egy kis gerinc és nem kezdene foglalt pasikkal.de ettől függetlenül a pasi a legnagyobb hibás.

2016. nov. 9. 13:06
 22/70 anonim ***** válasza:
49%

A véleményem az, hogy elkeseredett, nincs tartása, illetve hogy érzelmileg egy roncs, nagyon butácska, esetleg borzasztóan rosszindulatú, ha ez neki megfelel.

Nem szándékozom olyan hangnemben írni, mint sok korábbi hozzászóló, de ez semmiképp sem pozitív kicsengésű. Ha tudott a másik nőről, és a gyerekről, akkor a legjobb esetben egy zavarodott, buta naiva, akit a férfi totálisan beetetett. Nyilván, a felelősségben akkor is osztoznak, részemről legalábbis ez nem mentesíti az alól, hogy belemászott egy kapcsolatba. Még akkor sem, ha a másik nő tartja sakkban a férfit a gyerekkel. Legyen már annyira férfi a talpán, hogy előbb rendezi a helyzetet otthon, aztán tiszta lappal lép tovább a sunnyogás helyett.

2016. nov. 9. 13:09
 23/70 anonim ***** válasza:
21%

Nem ítélkezem, soha senki felett.

1. Nem az én dolgom.

2. Nem ismerem a háttér sztorit, egy mondat alapján pedig nem lehet senkit sem megítélni, aki ez alapján ítélkezik, az egyszerűen szűk látókörű.

3. A megcsalásra nincs mentség, de magyarázat lehet.

5. Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a tényeken nem változtat.

2016. nov. 9. 13:35
 24/70 anonim ***** válasza:
70%
Te melyik vagy a történetben?
2016. nov. 9. 13:36
 25/70 anonim ***** válasza:
53%

Hogy mit gondolok róla azt inkább nem írom le. :D Megvan a vélemènyem.

Csak annyit kívánok, hogy ugyanezt kapja vissza az élettől. De vissza is kapja idővel csak legyen türelemmel. :D

Majd mikor kerekedik a pocak a férjecskéje meg más nőt farkal akkor esik pofára mint a zsíroskenyér.

De nem sajnálnám.

2016. nov. 9. 15:18
 26/70 Titusztitusz ***** válasza:
44%
Az,hogy az ilyen nő egy ocsmány ku.rva...
2016. nov. 9. 15:31
 27/70 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván undorító gusztustalan proli ri.bi. DE lesz.arom mert a pasi a hibás. Szóval k.ra mindegy hogy a kiscsaj egy jellemtelen lotyó mert cinkos abban hogy megalázzon másokat. De nem neki van terhes felesége. Vagy vigasztalna hogy csak azért nem fektette meg a pasid mert a kiscsajnak van gerince? Előbb utóbb talált volna olyat aki beadja a derekát.
2016. nov. 9. 16:30
 28/70 anonim ***** válasza:
68%

Ebben a tortenetben a csaj ak semmi eselye nem lenne ha a pasi etikus lenne es huseges maradna, ergo ha letesz valaki elem egy tortat mikozben fogyokurazok, az en dontesem, hogy megeszem e, es ha ettol hizok, az is csak az en hibam.

Ergo itt a pasinak van inkabb felelossege es nem csajnak.

Azert sztem nem sok tesz ilyet aki viszont igen, ott nyilvan tobbrol van szo, mint valami egyejes dolog, pl szerelem...ilyesmik.

2016. nov. 9. 18:55
 29/70 anonim ***** válasza:
20%
Elloptam a szomszed autojat de nem az en hibam ha en nem tettem mas is megtette volna..
2016. nov. 9. 20:55
 30/70 anonim ***** válasza:
35%
Ha a szomszéd a kocsiban hagyta a slusszkulcsot és nyitva hagyta a kocsi ajtaját, akkor az ő hibája is, ha ellopják... De itt nem egy tárgyról van szó, hanem szabad akarattal rendelkező emberekről. És a sztori konkrét ismerete nélkül nem lehet igazságosan felelőst kikiáltani.
2016. nov. 9. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!