Kismamák, anyukák! Ti próbáltatok kapcsolatba lépni a kisbabátokkal, mikor még a pocakotokban volt? A Lelki köldökzsinór c. könyv apropójából kérdezem
Szia! En meditalni, relaxalni szoktam. Meg terhessegem elott is rendszeresen, igy nekem mar nem volt ugymond "uj" a dolog. Viszont elmenynek uj volt, soha meg csak hasonlot sem tapasztaltam :) en teljes mertekben hiszek ebben, es ugy gondolom a baba is elvezi, illetve sokkal szorosabb kapcsolatba keruletunk mar most ez altal.
A konyvet egyebkent nem ismerem, de most felkeltetted az erdeklodesemet, mindnekepp utana nezek! :)
Tenyleg kevesen vannak egyebkent ennyire tudatos szinten. Marmint ezzel most senkit sem akartam ledegradalni vagy ilyesmi, csak ugy ertem kevesen vannak nagyon, akik lelki szinten is apoljak kapcsolataikat (barkivel/barmivel).
Orulok, hogy Te ebbe a taborba tartozol :)
Igen, beszélgettem vele (mármint nem vagyok őrült, nem válaszolt:D), csak beszéltünk hozzá sokat. Akkor is, ha rúgott, kértem, hogy ne, mert nagyon fáj. Akkor is, ha épp mandarint ettem és felturbózta őt a gyomrom hangja. Stb.
"Ennyire nem tudatosak az anyukák?" A meditációt és a vezetett alkalmakat (???) nevezed tudatosságnak? Én azt hittem, hogy az az, hogy az ember jár biológia órára és tudja, hogy a magzatból mikor és hogyan lesz ember. De én is tévedhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!