Titeket nem irritál a Suttogó könyv?
Szerintem az egy szar. Nekem a Békés álom könnyek nélkül vált be.
Amúgy én elolvastam mindent, ami elérhető: Suttogó, a kötődő neveléssel kapcsolatos cikkek, Spockot, mindent tényleg. És azokból szintetizáltam. Volt, amivel egyetértettem, volt, amivel nem.
Stílusra mindegyik irritált, olyan "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" stílusban íródtak.
Elolvastam, nekem pár példa sántított benne. Kétlem, hogy minden igaz belőle.
Éppen nem irritál a könyv de többször néztem furcsán. Ha csak ringatva tud elaludni akkor túl álmos a baba.. ez maradt meg leginkább, ekkora hülyeséget se hallottam még.
Szerintem ír jó dolgokat is, a napirendről is van egy egész fejezet, bár leginkább a semmit írja körül mint Vida Ági.
Bár az a része irritált, mikor azt írta 4-5 hónapos babának 2x kellene 2 órát aludnia. (Ha jól emlékszem.) Mintha minden baba egyformán aludna..
Engem nem irritált. Amit használhatónak, vagy jó ötletnek tartottam, azt alkalmaztam. Ha volt ami nem tetszett, vagy nem értettem vele egyet, azt nem .
Nyilván ez nem egy használati útmutató, csak egy módszer, lehetőségekkel. Ha nem tetszik, nem alkalmazod.
Minden tőled függ, hogy hogyan értelmezed.
Én szerettem, sok minden hasznos volt belőle. 3 gyerekem van másfél-másfél év korkülönbséggel. A napirendes, és az altatásos tippek nagyon megkönnyítették az életünket.
Nekem hasznos volt, bár csak kevés dolgot vettem át belőle. Igen, kicsit tényleg a stílusa olyan "rendkívülien szuper vagyok és mindent megoldok" fajta. (Bár már egy ideje azt gondolom, hogy a magyarok az ilyen fajta önhittségre túl érzékenyek. Kevés az önbizalmunk.)
Viszont a stílusát leszámítva használható ötletek is vannak benne. De tőled, és a gyerekedtől függ, hogy mi használ, pl. nekem az altatásnál az ütögetem a hátát és susogok neki sosem jött be. Sírt, persze, hogy kivettem a kiságyból és megnyugtattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!