Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről, aki belemegy úgy egy kapcsolatba, hogy tudja, a férfinek van párja és érkezik a baba?
Igen, nem lett átverve, de nem ő a hibás, neki az égvilágon semmi köze nem volt a kettőtök kapcsolatához, és még most sincs. Az autós példával élve- nem csak, hogy az autó (a férjed) nyitva hagyta az ajtót, riasztót kikapcsolva, de még örömmel gurult magától a tolvaj (szerető) után, majd miután az elvitte pár próbakörre, szépen hazagurult az eredeti tulajdonosához (a feleséghez- hozzád?), és visszaállította a kilométerórát az eredeti állapotra.
Undorító és elítélendő a tolvaj is, de a férjnek kell hűségesnek lenni, hiszen ő van kapcsolatban, nem a szerető. És még ha tudott is rólatok, a férj akkor is beadhatta neki a szokásos dumát, amit általában a férjek a szeretőknek szoktak, és a nő meg elhiszi, mert szerelmes és el AKARJA hinni. Senki sem bonyolódik férjes emberekkel viszonyba, ha nincs se érzelem se ígéret. Az érzelem egyébként meg bátorítás nélkül nem jön létre, szóval... Igen, lehetne több gerince és tartása, de ha visszavedlik 13 éves tinilánnyá és azt mondják neki, hogy csak a baba miatt marad - hangsúlyozottan MÉG - a feleség mellett, egyébként úgyis elhagyná, akkor hajlamos lesz az erkölcsöt ideiglenesen félretenni. Főleg, hogy nem tudja valóban olyan-e a kapcsolat, ahogy hallott róla- kizárólag egy szempontból-, főleg úgy, hogy egyébként neki semmi felelőssége és köze nincs a harmadik félhez (Hozzád?).
41-es válaszoló vagyok. Nem bújok minden ismeretlennel ágyba vakon megbízva, mindenféle nemi betegséget összeszedve. De most komolyan...randizol valakivel hetekig, akivel tök jól kijöttök, szimpatikusan vagytok egymásnak, mindennap felhív, udvarol stb., akkor te komolyan azt feltételezed alapjáraton, hogy biztosan házas? És persze az ilyennél, ha rákérdezel - termézstesen minden ok nélkül, csak úgy, akkor biztosan el is mondja. Vagy teljes kutatást kellene végezni, teljes vérképet és több évre visszamenő kórképet kérni valakitől, mielőtt lefekszel vele és belemész egy kapcsolatba? Igen, nagyon reális.
Mellesleg mindig gumival védekezek és még sosem kaptam el nemibetegséget :)
Kérdező: a szerető mindig valamilyen szinten át van vágva a palánkon. MÉg ha nem is annyira, mint az én esetemben. Fogadd el: bár elítélendő, amit a nő csinált, nem ő a fő bűnös, hanem a férjed.
Reginabny, úgy, hogy a férfi nem őszinte, és ez nem derül ki időben.
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha egy foglalt pasi velem akarna kezdeni, és én tudom, hogy foglalt, akkor helyből választás elé állítom, hogy vagy az eddigi párját választja, vagy engem, és addig ne is akarjon tőlem beszélgetésnél többet, amíg az előző kapcsolatából nem lépett ki egyértelműen. Friss ismeretség esetén még szóbeli flörtölgetést is leépítek, ha nem egyértelmű a másik fél részéről, hogy független. Egy idegenhez eleve másképp állok hozzá, nálam az érzések nem alakulnak ki gyorsan, óvatos vagyok.
Ha valaki olyan próbálkozna, aki iránt eleve többet érzek, már ismerem régebben, nem friss ismeretség, és azt mondaná, hogy nem érzi jól magát a kapcsolatában, biztos, hogy nem zavarnám vissza a kapcsolatába, hanem igenis azon lennék, hogy akkor engem válasszon, ha mellettem boldogabbnak érezné magát. Tetszik vagy nem, ha ő lenne az egyetlen ember, aki mellett boldog lennék, és ez kölcsönös lenne, akkor nem érdekelne, mit érez az, akit elhagy. Engem is hagytak már el, rám sem voltak tekintettel, túléltem, és utólag azt mondom, hogy nem is lettem volna egy életen át boldog azzal, aki elhagyott.
Szegyelheted magad egy csaladot rugsz szet
Ne feledjetek halalosan szerelmes holgyek egy nap ti lesztek terhes aranyeres tramplik es a ti uratok megy majd mas lyuk utan.
Baratnom terhes volt hosszu lombik utan az zura elhagyagolva erezte magat szegennnny.
Egy ocska budos kis ribizli simogatta a fejet es mast is.
A baratnom ugy megtepte a csajt haj nem maradt a fejen aztan szolt fonokenek is a csaladnak is . A kiscsaajnak el kellett koltoznie akkora szegyene lett
Pasit kihajitotta azota is fizet zsirosan az ikrek utan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Itt van egy új kérdés a témában, a szerető szemszögéből. Kérdező, lehet, hogy a nő tudott rólatok, de az valóban nem mindegy, hogy a férjed milyen dumát adott be neki. Van, aki nem olyan, mint a linkelt kérdésben szereplő nő, hanem tényleg elhiszi és nem kételkedik, és ha folyamatosan azt ígérgeti neki, hogy el fog válni, akkor ő nem érzi magát bűnösnek a kérdésben. Azért, azt csak elismerjük, hogy a fenti kérdésben nem a lány a bűnös, akit vasra kell verni.
Egyedi minden eset, én úgy gondolom, nem lehet ítélkezni. Van, amikor a megcsaló eleve kicsapongó, van, amikor tényleg szerelem áll a háttérben, van, amikor a boldogtalan félnek van gerince, hogy előbb lezárja a kapcsolatot és csak aztán kezdjen mással, van, amikor nem tudja, hogy kommunikálja a párja felé, hogy már nem úgy érez, és akkor inkább megcsalja, és várja, hogy robbanjon a bomba.
Mondok valamit, és ezt gondold át, kérdező. Gyerek szemszögből. Stresszben felnőni, boldogtalan szülők mellett rosszabb, mint külön élő, de külön-külön kiegyensúlyozott szülőkkel. A gyereknek nem az számít, hogy a szülei együtt maradjanak, hanem hogy neki biztosítsák a megfelelő körülményeket, hogy testben-lélekben egészséges, kiegyensúlyozott, önálló felnőtté válljon.
Persze, rossz megcsaltnak és elhagyottnak lenni, de ha már ott a gyerek, nem helyezheted magadat elé, mert ő rád van utalva hosszú évekig, és nem lehet helyetted ő a felnőtt idejekorán (ahogy a problémás esetekben sajnos lenni szokott), nem helyes a kicsit megterhelni a családi konfliktusokkal, márpedig ha elmérgesíted a helyzetet, a gyerekkel cseszel ki legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!