Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 8 év után megcsalt egy prostiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év után megcsalt egy prostival de van egy 3 éves közös lányunk. Mit tennétek ha ez veletek történne?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 20:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Ha ő vallotta be akkor tegyétek túl rajta magatokat! Beszéljetek nagyon sokat. De az tény, ha bevallotta és bánja(nílván ezért vallotta be), akkor nagyon szeret téged és a gyereket is. Egyébként soha nem tudtad volna meg, mert a prosti nem rohant volna hozzád, hogy elmondja mi volt! Azért ezt értékelned kellene, de legalább leülni vele beszélgetni! Nem veszekedni, hanem megbeszélni. Elmondta, még ha tudta, hogy ezzel akár tönkreteheti a párkapcsolatát, és a családját is, de ő inkább az őszinteséget választotta! Sok idióta egyből azt írja, hogy lapát, de csodálkozik, hogy nincs egy őszinte kapcsolata! Tudom, hogy lepontoznak érte, de annyira sza.ok mások véleményére, és ezért nem fogom felkötni magam :) Ha nem volt jó a kapcsolatotok előtte, bár ezt kétlem, mert akkor nem mondta volna el, szóval ha előtte nem volt jó akkor el kell gondolkodni a szakításon.De ezt csak ti tudhatjátok. Az, hogy részegen tette ezt, nem lesz neki könnyebb a lelkiismerete. Valami lehet, hogy hiányzik a kapcsolatotokból(nem biztos), de erre való a kommunikáció! Beszéljetek meg mindent őszintén. Ha megbocsájtasz neki, akkor azt úgy tedd, hogy többet ne hozd fel, hogy bezzeg te megcsaltál. Újra építsétek fel a bizalmat, mert anélkül nem fog működni. Ne kezd el nézni a telefonját, ne akadj ki ha egy nővel beszélget, stb. Ha elmondta amit tett, akkor szeret téged, csak ha hiányzik valami a kapcsolatotokból ez ittasan előjött belőle a vágy, hogy azt kiélhesse. Valószínűleg ezt történt. Én pl ha netán 1 évben 2 alkalommal ittas vagyok, én olyankor mindig párommal bulizok, és általában lecsapok 1-2 embert, de nem kötekedek, de ha nagy az arcuk és mondjuk elkezd anyázni, na azért először ütök. Én így vezetem le a feszültséget. De ha senki nem áll belénk akkor nem történik meg ilyen eset. De azért néha vannak erősnek hitt emberkék :). Viszont amit mi megbeszéltünk a kapcsolatunk elején, hogy szeretném kipróbálni 2 lánnyal. Kicsit viccesen adtam elő, hogy majd egyszer mielőtt kapuzárási pánikom lesz ( ha van ilyen), egyszer majd összehozom. Eljött a 3.ik évfordulónk, és ezt kaptam ajándékba. De sejtettem, mert előtte azért nagyon sokat beszélgettünk róla, hogyan is képzelnem el meg, hogy akkor csak a másik lánnyal foglalkoznék, stb. Mindent átbeszéltünk részletesen. Megtörtént az eset, igaz egy fizetős lánnyal, és nagyon jó volt mindkettőnknek. Utána nagyon sokat beszélgettünk, és párom tudja, hogy ez nem arról szólt, hogy nekem ő nem elég, hanem egy közösen eltöltött szexuális vágy beteljesülése. Azóta együtt vagyunk lassan 7 éve, és jövőre össze is házasodunk. Nagyon sokat dolgozunk, hogy ne legyenek anyagi problémáink, és mindenünk meglegyen hitel nélkül. Nagyon szeretjük egymást. És azóta ha nem is sűrűn, de szokott még olyan bulit szervezni, az én legnagyobb örömömre. Viszont soha nem jutna eszembe megcsalni, de nincs is olyan szexuális vágyam amit nem élhettem ki vele közösen. De mi ezt megbeszéltük. Sokan inkább csalják a másikat, és nem őszinték egymáshoz. Veled legalább őszinte volt a párod. Gondolkozz el ezen. Itt mindenki szent és sérthetetlen, de nagyon sokan akik akár itt az oldalon is ítélkeznek mások felett, ők maguk is megteszik, csak nincs bennük annyi gerinc, hogy őszinték legyenek néha még saját magukhoz sem. Mély tisztelet a kivételeknek!
2016. okt. 17. 10:42
 22/28 A kérdező kommentje:
Amikor elmondta,köpni nyelni nem tudtam,csak néztem,könnybe lábadt szemmel. Átakart ölelni,eltoltam. Halál nyugodtan közöltem vele,hogy köszönöm hogy őszinte volt,de most menjen el. Mihelyt kilépett az ajtón,összeomlottam..Elment minden nélkül,ruháit se semmit sem vitt. Ma megkértem költözzön el mert időre van szükségem. Látni sem bírom. Nagyon fáj,pont a prosti miatt. Is! Pont 1 hete mondtam neki h tűzbe tenném érte a kezem,mert tudom hogy sohasem csalna meg. Na mondjuk ez jó kis pofon volt! Szeretem,de közben meg nagyon utálom is :(
2016. okt. 17. 12:38
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

21-es, biztos, hogy a férfi azért őszinte, mert megbánta?

Ittas volt, tehát felteszem, haverokkal italozott valami szórakozóhelyen, nem egyedül. Nem lehet (mert szerintem tuti), hogy az összes közös haverjuk végignézte, ahogy szobára viszi a prostit? És a férfiak még sokkal pletykásabbak, nem lehet, hogy a feleségeiknek is elmesélték, és már tudja kb. az egész baráti társaság?

2016. okt. 17. 15:31
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Meghát az italozásra fogni az egészet... igen, a embernek (nőknek is), a libidójuk ital hatására sokszor az egekben. Ezért aztán valóban, a pasik ittasan nyomulnak, a nők is többet engednek ittasan.

Nade egy prosti? Annyira nem volt részeg, hogy kiszedje a pénzt a tárcájából, szépen kifizesse?, gondolom, nem a kocsma közepén csinálták, tehát annyira sem volt részeg, hogy elmenjen vele valamerre?

2016. okt. 17. 15:34
 25/28 anonim ***** válasza:

24#

Na igen, ez a legviccesebb rész. Egy férfi ha annyira nem józan már a piától, hogy bárkit megdugna, miközben van egy szuper kapcsolata, az már fizikailag képtelen lesz bárkit megdugni. Tehát annyira azért mégsem lehetett ittas, hogy ne tudjon magáról és elfelejtse a kapcsolatát. :)

Nekem ez nem lenne mentség egyáltalán, sőt, még szánalmasabbnak gondolnám a másikat, hogy ilyen hülye kifogással akar megetetni.

A kapcsolat hossza pedig szintén nem befolyásoló tényező, a megcsalás ugyanolyan szakító ok 1 év után is és 10 év után is, meg akármikor.

2016. okt. 17. 20:15
 26/28 A kérdező kommentje:

Igen,egyik haverjával volt,feltételezem,ő is tudja..

A részegség pedig tényleg nem nentség. Írogat/hívogat,de még nem jeleztem neki. Nagyon kibuktam,gyorsan porrá égette a részemről rózsaszín felhőcskékkel festett közös festményünket. Többet nem tudtam adni neki mint amennyit eddíg is adtam. Nem érzem,hogy elhanyagoltam volna,vagy változtam vna,ráadásul pontosan jól tudja,hogy bármilyen szexuális vágyát elmondhatja,ha tudok,nyitok rá. Ha nem,akkor nem,de ettől még nem ordítom le vagy haragszom meg rá.

2016. okt. 17. 21:57
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
velmaradni !! es amig kinem derül csalni öt!!!ha megcsalna az en parom nem futamodnrk meg kisirt szemekkel!!hogy aznap egy masnap nö agyaban kössön ki. ahol tudnam ott csalnam.
2016. okt. 17. 22:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Kérdező én ezen így nem tudnám túltenni magam.

Pedig én azt gondolom, hogy a saját férjemnek meg tudnám bocsátani a megcsalást, de nem az ilyet.

Egyrészt arra számítanod kell, hogy a férjed haverja tud a dologról, ha pedig ő tud róla, akkor nyilván elmondta a párjának is, ergo az egész baráti társaság úgy fog Rád nézni, hogy erre gondolnak.

Másrészt mint már írtam prostival megcsalás az tényleg legalja. Ha a férjem azért lépne félre, mert van egy nő, akivel van valami közös vonzás, az nagyon fájna, de meg tudnám bocsátani, mert legalább mint ember nem csalódnék benne. Ha képes lenne megtenni egy prostival, onnantól undorodnék tőle. Egy prostival, akiben ki tudja hány száz és száz kamionsofőr, strici..stb. járt már. Fujj!

2016. okt. 17. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!