Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után megcsalt egy prostival de van egy 3 éves közös lányunk. Mit tennétek ha ez veletek történne?
21-es, biztos, hogy a férfi azért őszinte, mert megbánta?
Ittas volt, tehát felteszem, haverokkal italozott valami szórakozóhelyen, nem egyedül. Nem lehet (mert szerintem tuti), hogy az összes közös haverjuk végignézte, ahogy szobára viszi a prostit? És a férfiak még sokkal pletykásabbak, nem lehet, hogy a feleségeiknek is elmesélték, és már tudja kb. az egész baráti társaság?
Meghát az italozásra fogni az egészet... igen, a embernek (nőknek is), a libidójuk ital hatására sokszor az egekben. Ezért aztán valóban, a pasik ittasan nyomulnak, a nők is többet engednek ittasan.
Nade egy prosti? Annyira nem volt részeg, hogy kiszedje a pénzt a tárcájából, szépen kifizesse?, gondolom, nem a kocsma közepén csinálták, tehát annyira sem volt részeg, hogy elmenjen vele valamerre?
24#
Na igen, ez a legviccesebb rész. Egy férfi ha annyira nem józan már a piától, hogy bárkit megdugna, miközben van egy szuper kapcsolata, az már fizikailag képtelen lesz bárkit megdugni. Tehát annyira azért mégsem lehetett ittas, hogy ne tudjon magáról és elfelejtse a kapcsolatát. :)
Nekem ez nem lenne mentség egyáltalán, sőt, még szánalmasabbnak gondolnám a másikat, hogy ilyen hülye kifogással akar megetetni.
A kapcsolat hossza pedig szintén nem befolyásoló tényező, a megcsalás ugyanolyan szakító ok 1 év után is és 10 év után is, meg akármikor.
Igen,egyik haverjával volt,feltételezem,ő is tudja..
A részegség pedig tényleg nem nentség. Írogat/hívogat,de még nem jeleztem neki. Nagyon kibuktam,gyorsan porrá égette a részemről rózsaszín felhőcskékkel festett közös festményünket. Többet nem tudtam adni neki mint amennyit eddíg is adtam. Nem érzem,hogy elhanyagoltam volna,vagy változtam vna,ráadásul pontosan jól tudja,hogy bármilyen szexuális vágyát elmondhatja,ha tudok,nyitok rá. Ha nem,akkor nem,de ettől még nem ordítom le vagy haragszom meg rá.
Kérdező én ezen így nem tudnám túltenni magam.
Pedig én azt gondolom, hogy a saját férjemnek meg tudnám bocsátani a megcsalást, de nem az ilyet.
Egyrészt arra számítanod kell, hogy a férjed haverja tud a dologról, ha pedig ő tud róla, akkor nyilván elmondta a párjának is, ergo az egész baráti társaság úgy fog Rád nézni, hogy erre gondolnak.
Másrészt mint már írtam prostival megcsalás az tényleg legalja. Ha a férjem azért lépne félre, mert van egy nő, akivel van valami közös vonzás, az nagyon fájna, de meg tudnám bocsátani, mert legalább mint ember nem csalódnék benne. Ha képes lenne megtenni egy prostival, onnantól undorodnék tőle. Egy prostival, akiben ki tudja hány száz és száz kamionsofőr, strici..stb. járt már. Fujj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!