Normális hogy egy 21 éves lány ezt érzi? Mit mondanál a lányodnak ha veletek történne?
Sok mindent mi nem tudunk megvenni, ma pedig tornázni volt.
Ott volt egy nő aki ruhákat árult a tulajdonosnak, a lányomnak is mutogatta, amivel nincs is baj.
Egy melegítő 8.000ft ba került volna, fel is próbálta bár hiába mert nem tudta meg venni.A tulajdonos kettőt is vett a lányainak.
A lányom tornázott, és az edzőteremben egyedül volt. ott maradt az egyik szett, és vitte ki a tulajdonosnak hogy az benn maradt.
A nő csak nézett meglepődve, nyilván az ott maradt, és azt nem vette meg!
A lányom azt mesélte hogy jobb lett volna ha elteszi.
Nem tudok mit mondani rá!Mit tanácsolnátok?
de nem az eladónak adta vissza, szóval a tulajdonos is benyelte magának!
Igen becsületes ezt mondtam is neki!
Teljesen normális, hogy ilyet érez. Duplán büszke lennék rá. Egyfelől, hogy ennek ellenére nem tette meg. Másfelől, hogy őszintén beszélt az érzéséről!
Tényleg nagyszerű ez.
Lányod ebben az időszakban válik felnőtté, és te is láthatod a nevelésed hatását, gyümölcsét. Úgy gondolom, hogy jót cselekedett, és hidd el, mindenkiben kavarogtak volna ilyen érzések, h mi lett volna ha elteszem?! De nem tette, mert érezte h helytelen lenne. Jó dolog, hogy őszinte és becsületes. :)
23N
Turkiban tök jó melegítőket lehet venni, néha térj be és ha látsz valami hasonlót amit megengedhetsz magadnak akkor vedd meg! :)
Amúgy tényleg tiszteletreméltó, hogy nem tette el. Én is ilyen vagyok és voltam is. Odaadtam a gazdájának, ha tudtam ki az.
25/N
Szia! Az én lányom még csak 14 éves, de ő is visszaadta a tulajdonosnak a méregdrága mobiltelefont, amit talált, ahelyett, hogy a sim-kártyát eldobva megtartotta volna magának. Irtóra büszke voltam rá, meg is mondtam neki, és mondtam, hogy majd az élet majd megajándékozza ezért a becsületes dologért.
Szerintem a lányod is jól tette, amit tett, a becsületet és gerincességet nem érdemes 8000 Ft-ért kidobni.
Sok sikert és kitartást az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!