Ha egy lány és fiu kozott 10-20 év kozott van, miért van rogton apakomplexusa a lánynak? Miért olyan hihetetlen hogy boldogok lehetnek igy?
Miért ki mondta, hogy az van?
Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nő se a férfitől várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.
"mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve."
Kérdező neked mennyi volt a kereseted 18 évesen,és milyen világmegváltó terveid voltak?
nem azzal van a baj kedves válaszolo. hanem hogy nem akarnak továbbtanulni se, jo páran még dolgozni se, de azt akarják hogy jojjon a pénz.
legalább is amit korulottem érzékelek, itt igy van.
ha lenne bennuk már ekkor olyan hogy majd akarnak elérni valamit az életben .. hát már nem sok ilyen fiut látok .. bárki felol kérdeztem.
és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato.
"és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato."
esetleg szerelmesek is.. hát ez komoly
hát én probáltam saját lábbra állni és dolgozni. nem mentem rogton továbbtanulni hanem dolgozni mentem, de késobb elkezdtem aZ egyetemet, amit saját magam fizetek és most fogom befejezni.
volt bennem olyan ero hogy vigyem valamire és vigyem valamire, sokan régimodinak mondtak hogy 18 évesen késobbi idokre gondolok, mikor már család lesz pl. de ugyanugy tudtam bulizni járni meg minden amit fiatalon szoktak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!