Miért rossz pont néhány fiú szemében az, hogy egy lány is szeret focizni? és miért olyan hihetetlen hogy tud is?
Én speciel nem szeretem a focit, de még így se tartanám rossz pontnak, ha mondjuk egy randin kiderülne a lányról, hogy focizik.
22/f
Szerintem nem rossz, ha egy srácnak a bnője focizik. Bár, úgy lenne az jobb, hogy a fiú focizik és a lány is.
Lengyelbe, ahol én játszok, nálunk vannak ilyen 20+ éves lányok, akik ellen szoktunk focizni és kimondottan ügyesek. Jó, nem egy Ronaldo stílusú játékosok, de szépen passzolgatnak, meg lőnek kapura, meg erőset is lőnek, meg aránylag jól is futnak. :)
A másik, hogy jobban lehet a fiúnak csajozni is, ha a lányt akarja megtanítani focizni.... :)
Én speciel jobban szeretem azokat a lányokat, akik kondiznak, vagy inkább sportoljanak valamit.
Szerintem nem rossz dolog ha tud egy lány focizni.
Az ő élete, tudja, hogy mit akar sportolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!