Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után megcsalt egy prostival de van egy 3 éves közös lányunk. Mit tennétek ha ez veletek történne?
Én adnék neki mégy egy esélyt a gyerek miatt, de szerveznék magunknak egy közös utat az orvoshoz, hogy biztos legyen, hogy egyikünk se szedett össze valami nemi betegséget. (De komolyan, ez olyan megalázó és emlékezetes dolog, ami szerintem elvenné jó ideig a kedvét még attól is, hogy más nők irányába nézzen)
Amúgy tényleg lehet, hogy nincs minden rendben a kapcsolatotokban, ha más nem, a kommunikáció nem az igazi, de mélységesen téved mindenki, aki azt hiszi, hogy a megcsalás a megcsalt fél hibája is. Nem. A kapcsolati problémákért mindkét fél felelős, de a hátba szúrás már csak egy ember sara.
Elhiszem, hogy ez sz@r, kérdező, de szerintem a te helyzetedben nem nagyon van más jó döntés, mint hogy adsz neki még egy esélyt. Viszont mindkettőtöknek törekedni kell a kapcsolatotok rendbehozására.
(De ha ezután sem megbízható, akkor dobd ki a francba)
Nekem az a bajom az olyan hozzászólásokkal, hogy a megcsalt félnek el kell gondolkoznia, hogy mi romlott el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valami, bármi elromlott.
Ismerek olyan férfit, aki imádja a feleségét, és állítja hogy minden rendben van otthon, mégis félremegy, mert egyszerűen nem bír magával.
Lehet, hogy a férfi mindig is járt prostihoz, mert igénye van az ilyen lelketlen szexre, ki tudja? Van olyan, hogy egy férfinek olyan a természete, hogy lehetsz mellette a világ legjobb nője, akkor is igénye van másra is.
Kár folyton a megcsalt felet hibáztatni.
Nem lenne rá esély.
Mire ennyire elromlana egy kapcsolatom, már rééééges régen megjavítottam.
Nekem a megcsalás az megcsalás, akkor is, ha részegen, ha prostival.
Sose tudnék túllépni rajta, oda a bizalom egy életre.
Ráadásul nálatok ezek szerint minden rendben, de ez is kevés, hogy hűséges maradjon. Mi lesz, ha felmerül valami probléma!?
Ha nem tudta megbecsülni ami van, majd bánhatja, ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!