Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után megcsalt egy prostival de van egy 3 éves közös lányunk. Mit tennétek ha ez veletek történne?
átgondolnám, hogy hol rontottam el.
persze, nem az a megoldás, hogy ha problémám van a másikkal, vagy ellaposodott a kapcsolatom, hogy elmegyek k**vázni, de talán ez az egyszerűbb út, mint leülni, és beszélni, és egyről kettőre jutni...
mondjuk annak örülnék, hogy csak szex kellett neki, sokkal rosszabb, ha egy másik nőbe szeret bele...
nyilván fájna rettenetesen, meg haragudnék, de mindenképp rendbe akarnám hozni a kapcsolatomat, a saját érdekünkben is, és azért is, hogy a gyerekek egy egészséges családi környezetben nőhessenek fel.
Hogy tudtad meg?
Nem vicces, de ha a párod fétise az, hogy fizessen a dugásért, én is megkérném az árát. (Ezt most vedd fekete humornak.)
Először természetesen megkérdezném tőle, miért tette. Sok függne attól, amit mond. Hogy bánja-e vagy sem, máskor is előfordult, vagy sem.
Nálam ha prostival csal meg az, rögtön lapát.
Tudom, szinte minden nő könnyebben megbocsát egy prostit, mint egy szeretőt, de én biztos, hogy nem.
Egyszerűen az a férfi, aki prostihoz jár és fizet a szexért az nálam az igénytelenség netovábbja. Tudnám hosszan ragozni, de a prostival dugást valami olyan alantas, ocsmány dolognak tartom, hogy nem tudom leírni.
Ha kiderülne, hogy a férjem mondjuk egy céges bulin rákattant egy kolléganőjére, és erős, ellenállhatatlan kölcsönös vonzalom volt, azt megbocsátanám.
A prosti elvi kérdés. Undorító, gusztustalan, ocsmány, soha el nem nézném. Nekem ez szinte olyan, mintha állattal csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!