Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 8 év után megcsalt egy prostiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év után megcsalt egy prostival de van egy 3 éves közös lányunk. Mit tennétek ha ez veletek történne?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 20:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
26%
letenném a kólát meg a chipset és elkezdeném összekapni magam.
2016. okt. 16. 20:58
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Elkuldenem lakni vegleg a prostihoz
2016. okt. 16. 21:01
 3/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem felmenteni akarom, mert ez csúnya dolog, de lehet van valami szexuális fétise, amit előtted szégyell, és ezért nem mert téged "megkérni", hogy elégítsd ki, mert attól félt, hogy úgy megbotránkozol, hogy akkor azért fogod beadni a válópert. Egy prosti meg csak prosti, ha megbotránkozik, akkor keres helyette másikat. Próbáld meg éreztetni vele, hogy toleráns vagy, és ha valami extrém dologra vágyik, akkor inkább téged "kérjen meg" rá, mint egy idegent. Persze ha tényleg így van, és te mégis beadod a válópert, akkor érvénybe lép, amit már az ókori görögök is gondoltak: "sorsát senki sem kerülheti el", hiszen azért ment prostihoz, hogy ne kockáztasson egy válást, amit végül pont ez váltott ki mégis.
2016. okt. 16. 21:06
 4/28 anonim ***** válasza:
18%

átgondolnám, hogy hol rontottam el.

persze, nem az a megoldás, hogy ha problémám van a másikkal, vagy ellaposodott a kapcsolatom, hogy elmegyek k**vázni, de talán ez az egyszerűbb út, mint leülni, és beszélni, és egyről kettőre jutni...

mondjuk annak örülnék, hogy csak szex kellett neki, sokkal rosszabb, ha egy másik nőbe szeret bele...

nyilván fájna rettenetesen, meg haragudnék, de mindenképp rendbe akarnám hozni a kapcsolatomat, a saját érdekünkben is, és azért is, hogy a gyerekek egy egészséges családi környezetben nőhessenek fel.

2016. okt. 16. 21:08
 5/28 anonim ***** válasza:
75%
Hogy mit tennék? Elgondolkodnék hogy ezen kívül még hányszor hazudott a szemembe, és kérném az orvosomat hogy vizsgáljanak ki nemi betegségekre. Hátha már az "első" megcsalás előtt elkapott valamit valamelyik prostitól és megfertőzött engem is. Ezután- de csak ezután elgondolkodnék hogyan jutottunk a félrekefélésig.
2016. okt. 16. 21:10
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

Hogy tudtad meg?

Nem vicces, de ha a párod fétise az, hogy fizessen a dugásért, én is megkérném az árát. (Ezt most vedd fekete humornak.)

Először természetesen megkérdezném tőle, miért tette. Sok függne attól, amit mond. Hogy bánja-e vagy sem, máskor is előfordult, vagy sem.

2016. okt. 16. 21:12
 7/28 anonim ***** válasza:
4%
Atvizsgalnam, h mi romlott el, kideritenem h van e fetise, ha ezen kivul jo a hazassagunk akkor atbeszelnenk a dolgokat es megprobalnam rendbehozni.
2016. okt. 16. 21:31
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, hogy honnan tudom meg. Ha mástól rögtön lapát, ha ő elmondja...hát nem is tudom. Nem hagynám el rögtön, próbálnám hátha helyre lehetne hozni. De mivel én nagyon nagyon nem tudok felejteni így egy buli alkalmával visszaadnám neki-sajnos én ilyen vagyok- en is megcsalám, elmondanám neki, de onnantól meg aztan végképp nem lenne értelme folytatni...
2016. okt. 16. 21:49
 9/28 A legböszmébb Feri ***** válasza:
8%
Kúrasd le magad te is.
2016. okt. 16. 22:13
 10/28 anonim ***** válasza:
62%

Nálam ha prostival csal meg az, rögtön lapát.

Tudom, szinte minden nő könnyebben megbocsát egy prostit, mint egy szeretőt, de én biztos, hogy nem.

Egyszerűen az a férfi, aki prostihoz jár és fizet a szexért az nálam az igénytelenség netovábbja. Tudnám hosszan ragozni, de a prostival dugást valami olyan alantas, ocsmány dolognak tartom, hogy nem tudom leírni.

Ha kiderülne, hogy a férjem mondjuk egy céges bulin rákattant egy kolléganőjére, és erős, ellenállhatatlan kölcsönös vonzalom volt, azt megbocsátanám.

A prosti elvi kérdés. Undorító, gusztustalan, ocsmány, soha el nem nézném. Nekem ez szinte olyan, mintha állattal csinálná.

2016. okt. 16. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!