Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem? Ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.

Figyelt kérdés
Elmegyek érte, beviszem mondtam. Nem kell menjek csak haza még ott a főnöke nem biztos hogy időben végez, utána meg majd besétál elintézni a dolgokat. Nem mondom odamegyek beviszlek, és időben hazaérünk. Elmentem érte és már nem akart az apehba menni csak haza. Intézzük el a fdolgokat , és hazamegyünk. Az apeh csütörtökön zárva ami furcsa mert a feleségem az ilyenben rém pontos. Utána azon gondolkodtam el, hogy amikor mondtam, hogy Én is megyek onnantól nem akart ügyeket intézni. A másik amiért fel.erült a megcsalás kérdése: Kb 2 hónapja nehezen van szex, mindíg kifogás hol a foga, hol a hasa hol a feje fáj. Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek. De ezek így a mai nappal együtt nagyon aggasztóak. Szerintetek mit tegyek?
2016. szept. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elválok, ezen nem gondolkodok. Ha akarnám sem tudom megbocsájtani amit tett. Nem fogom ugyanazt tenni, mert semmivel nem lennék tisztességesebb Nála. Különben azt is bánom, hogy megütöttem a barátját. Hagyni kellett volna hogy mennjen, és könnyebben szétmehetnénk.
2016. dec. 2. 18:50
 62/70 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Ez a nő egy felszínes, számító, hazug, képmutató retek.....az autó fele és némi KP igazán nem nagy ár azért, hogy megszabadulj tőle...azzal is számolj, hogy mielőbb be kell adni a válópert, mert a válási procedúra elindításáig megszerzett vagyon fele is megilleti. Ha a per indítása csúszik, akkor a vagyonközösséget meg kell szüntetni, mert az addig eltelt idő mind-mind neki dolgozik, azaz minden egyes eltelt nappal egy cseppel több véred szívja ki...a válás kimondásával ez automatikusan megszűnik, de a vagyonközösség megszüntetése elvileg a válópertől teljesen külön eljárásban is megszüntethető egy erre vonatkozó szerződéssel. Ilyenkor a bírósági jóváhagyás után szerzett bármilyen vagyon már különvagyon, azaz neki semmi sem jár abból, amit te a jövőben keresel. Nem tudom pontosan, kell-e hozzá valamilyen közjegyzői vagy ügyvédi ellenjegyzés, vagy illetékköteles-e, de maximum néhány tízezer forintos díja lehet maximum. De szerintem nem kell ellenjegyeztetni, így egy sima szerződés is megfelel, amit mindketten aláírtok, amin ki van emelve, hogy szabad akaratotokból szerződtök, stb...nyilván 2 tanú is kell és szerintem ezzel ennyi, de erről érdemes megkérdezni egy ügyvédet. De nyilván az a legjobb, ha nem ezzel szórakozol, hanem indítsd a válópert és annyi. A peres illeték a felperes (ez leszel te, ha te adod be, de ő nyilván nem akar már annyia elválni :D) költsége, de ha jól emlékszem ez kb 10-12.000 Ft, tehát lókuki....sok szerencsét kívánok a váláshoz és remélem mihamarabb megtalálod a boldogságod ;)
2016. dec. 21. 16:44
 63/70 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező. De ne bánd, hogy leütötted a vagánykodó gyereket. Megérdemelte. Nehogy már még te légy a hibás mert a szeretője nem áll vele szóba! Nonszensz...
2017. jan. 13. 15:12
 64/70 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem túl kombinálod. De amúgy a te hozzáállásod is fura. "Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek." Milyen tárgyiasító vagy.... Szerintem a te oldalad se makulátlan.
2017. máj. 10. 21:11
 65/70 anonim ***** válasza:
7%

Mi az, hogy "a punci"?

Ne Haragudj, de az írásod alapján én egyáltalán nem tudlak sajnálni és abban sem vagyok biztos, hogy nem kamu ez az egész.

2017. máj. 10. 21:17
 66/70 anonim ***** válasza:
Elváltatok már?
2017. máj. 10. 22:40
 67/70 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet itt?
2018. szept. 27. 12:25
 68/70 A kérdező kommentje:
Semmi különös nincs. Már elváltunk. Kicsit sokáig tartott nála a mentsük meg a hàzasságunkat dolog, de el tudtunk vàlni. Nem volt házassági szerződésünk, ezért úgy gondolta, hogy az ingatlan fele az övé.
2018. szept. 28. 13:02
 69/70 anonim ***** válasza:
Na az utó kor megtudta hogy csak sikerült. Örülök hogy megszabadultál tőle!
2018. szept. 28. 13:13
 70/70 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a bátorságodhoz! Remélem hamar rendeződik az életed!
2018. szept. 28. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!