Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.
8 - as vagyok en csak azt tudom, hogy a haveromeknal mukodik mar evek ota, a no is sokkal de sokkal normalisabb, egy csomo mindent megtesz a haveromert amit addig nem. Iszonyu halas, amiert a haverom kivarta mert valojaban egy baromsag miatt vesztettek volna el egymast es ezt a csaj sajat maga latta be.
Nem pasizik, imadja a baratomat es pont olyan mint az erzelmi afferja elott volt. Vannak ilyen periodusok embereknel, neha megorulnek de ha ilyen szituacioba keveredek akkor en is ki fogom varni megertessel, turelemmel.
Ha rossz lett volna a hazassaguk, vagy mar nem szerettek volna egymast mar elvaltak volna, a csaj sem maradt volna a baratommal leven szo szerint az a no barkit megkaphat. Vegulis lassan ebredt ra a hulyesegere, meg arra, h valami idealt hajkuraszik, de sikerult neki. En a baratomat hallgattam errol sokat, a csajom meg a feleseget es a csajom is egyetertett azzal, hogyha ilyen van akkor atbeszeljuk es kivarjuk amig elmulik-mert MINDIG elmulik.
Csak a huseget valasztjuk, a vonzalmat nem.
13-as vagyok, egyebkent sztem a nonel az is bejatszhatott, hogy annak ellenere hogy 30 eves iszonyat gyerekes, hisz a csodakban es valami olyan szinten naiv hogy neha azon filozunk, h kesz csoda h eletben van. Mindig allati lelkes, de naluk az is mazli, hogy a szobanforgo tag is esznel volt.
Ezen egyebkent a haverokkal konkretan lehidaltunk. Lenyeg, hogy emberunk a gral lovag aki rahajtott a nore, egy ilyen full luzer karakter, de tenyleg nem a nok alma ketszer talalkoztam vele, rendes csoka, de az a tipikus eszre sem lehet venni, magasvekony elvtars aki homloknal kopaszodik, tehat az h o "beprobalkozott" a nonel egyaltaln az egy csoda.
Persze ezertel belezugott a csarjba ami varhato volt, es apam ossze vissza dadogott a csaj ak, nem birt egy ertelmes mondatot kinyogni, de frankon ugy nezett a nore mint valami alomra vagy nemtom. Eleg vicces volt, egybol kiszurtuk.
Na a lenyeg, h a csavo szerintunk beijedt amikor rajott h sikerult felkeltenie a no erdeklodoset ami vegulis nem csoda, es kifarolt a sztoribol.
Ilyen fazont aki beijed es nemet mond ennek a nonek, na ilyet talalni kb egymillio az egyhez. En mar siman megdugtam volna a helyeben, meg mindenki mas is egy ilyen helyzetben, de nyilvan nem tennek ilyet a baratom felesegevel, de ha en lettem volna a srac tuti nem hagyom ki ezt a ziccert. Szoval jol jott, hogy betojt s csajtol meg attol h teljesitenie kell.
A véleményem és a tapasztalatom:
Számomra nyilvánvaló, hogy jelenleg nem te vagy az elsődleges férfi a hétköznapjaiban. Nem állítom, hogy ezmeg az történt közte és egy másik férfi között, de minden jel arra utal, hogy valaki miatt te most éppen terelősávra lettél téve. Aki a házastársa mellett belemegy BÁRMIBE, az nem egyenes ember, ergo ha egyenesen rákérdezel, akkor olyan könnyedséggel fog a szemedbe hazudni, hogy el sem hiszed. A végsőkig tagadni fog, még akkor is képes hazudni ilyen esetben az ember, ha félreérthetetlen helyzetben kapod rajta valakivel....és még azt is elérulom, hogy még neki fog feljebb állni, mert hogy ez valójában a TE hibád...ez a klasszikus forgatókönyv, bármit megteszünk, csak ne kelljen vállalni a felelősséget a tetteinkért, hiszen akkor kiderülne, hogy sz@r alakok, ami nyilván nem lehetséges...én nem tudom, ki hogy van vele, de a kivárásos taktika biztosan nagyon jó, de aki kivár, az semmi mást nem tesz, mint alárendeli saját magát egy jött-ment fellángolásnak...az nem működik, hogy egy kapcsolatban mindig csak az egyik fél az okos. Onnantól fogva, hogy te otthonról a fotelből tűröd, hogy a párod eljárkál, az mindennek az alja...ilyenkor kell szépen szünetet tartani...úgy más tészta a kivárás, de az nem lehet megoldás, hogy biztosítod arról, hogy te ott vagy neki, akármit is csinál...ha valaki mégis ezt választja, az - gondoskodó és figyelmes pár lévén - csomagoljon pár szendót és egy palack bort is 2 pohárral a randira a párjának és az érintett 3. személynek...legyen benned tartás, barátom, nem mondom, hogy minden apró gyanúra lépni kell, de ha valami bizonyosságot nyer, akkor vagy ember leszel a talpadon és megteszed, amit kell, vagy a saját szemebdben is egyre kevesebbet fogsz érni...SOHA SENKI MIATT NE VESZÍTSD EL A MÉLTÓSÁGOD....SOHA SENKI MIATT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!