Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsalt a párjuk utána is megcsalja ugyanúgy az új párjukat? Hogy tudnak ezen túllépni és feldolgozni ezeket?
Nem értem pontosan kérdésed. Nem érdekel, h a volt csajom megcsalja-e az új pasiját is. Lesz_rom.
Egyszerűen magam elé nézek, h milyen emberekkel tudok összejönni...és levonom a tapasztalatokat.
26/F
Én nem feltétlenül gondolom így...
Én is megcsaltam a páromat. Nem bántam meg, mert rájöttem meddig képes elfajulni egy kapcsolat. A jelenlegi páromat már sohasem csalnám meg. A másik félen is rengeteg múlik!!!(Ezért a mondatért várom a lepontozást:) )
Technikailag végülis még az is lehet, hogy megcsaltam az exem (legalábbis, utólag visszatekintve ő így emlékszik rá, gondolom ezze vigasztalja magát, de egyébként nyitott kapcsolat volt, szóval...), nade a vőlegényemmel ezt már biztosan nem tudnám eljátszani- lévén, vele "csaltam meg" az exem. Ez részemről abszolút érzelmi alapokon működött, nyilván részt vett benne az exem is az érzelmi elhanyagolásával, semmibe vételével, de a végső döntést én hoztam meg, már hogy másfelé kacsingatok, és utólag látom, hogy sokkal jobb, egyszerűbb, könnyebb, boldogabb lett volna mindenki, ha már az első intő jeleknél, amikor éreztem, hogy valami nem oké, már akkor szakítok. Minthogy ezzel a tapasztalattal is bölcsebb lettem, hát ugyanezt már egészen biztosan nem játszanám el a vőlegényemmel, ha esetleg netalántán odáig fajulna a dolog.
Szóval szerintem az azért nem teljesen törvényszerű, hogy aki egyszer megcsalt az utána is tuti fog. Nyilván gyakori, de szerintem tuti sokan vannak, akik megijednek, hogy elveszíthetik addigi tökéletes kis életüket, és nekik minden bizonnyal az elég motiváció a hűségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!