Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ugy, hogy valaki akit szerettetek, megalázott titeket, ezért utána egy következő illetőnek nem mertétek kimutatni az érzéseiteekt, nehogy ugyanugy járjatok?
Nálam ugyanez a helyzet. A párommal már lassan két éve élünk együtt, de még mindig sokszor visszecseng a fülemben az exem néhány borzalmasan sértő mondata. Például hogy csak azért kezdett velem járni, mert nem volt önbizalma jobb nőnél próbálkozni, de most már hogy meghoztam az önbizalmát, ideje váltani.
Amikor bókot kapok, sokszor eszembe jut, hogy biztos nem mond igazat. Pedig elég jó csaj vagyok mindenki szerint, és ha objektív szempontok alapján értékelem magam, akkor is. Annyi, hogy amikor az exemmel jártunk, volt rajtam plusz 15 kiló és ez nem tetszett neki. Öröm az ürömben, hogy már akkor kiderült, hogy a túlsúlyt hormonprobléma okozta, és amikor elkezdtem gyógyszert szedni, néhány hónap alatt le is ment. Persze akkor már szeretett volna visszakapni, de kinevettem.
Amikor nincs önbizalmam, igyekszem a történetnek erre a részére gondolni. De őszintén szólva nem mindig sikerül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!