Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem? Ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.

Figyelt kérdés
Elmegyek érte, beviszem mondtam. Nem kell menjek csak haza még ott a főnöke nem biztos hogy időben végez, utána meg majd besétál elintézni a dolgokat. Nem mondom odamegyek beviszlek, és időben hazaérünk. Elmentem érte és már nem akart az apehba menni csak haza. Intézzük el a fdolgokat , és hazamegyünk. Az apeh csütörtökön zárva ami furcsa mert a feleségem az ilyenben rém pontos. Utána azon gondolkodtam el, hogy amikor mondtam, hogy Én is megyek onnantól nem akart ügyeket intézni. A másik amiért fel.erült a megcsalás kérdése: Kb 2 hónapja nehezen van szex, mindíg kifogás hol a foga, hol a hasa hol a feje fáj. Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek. De ezek így a mai nappal együtt nagyon aggasztóak. Szerintetek mit tegyek?
2016. szept. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
39%
Van egy olyan sejtésem, hogy a feleséged még túl fiatalnak érzi magát, sőt szerintem már a házasságkötés pillanatában tudta, hogy nem ez lesz az egyetlen házassága. Ma már senki nem tervez élethossziglan, itt te voltál a naiv, hogy feleségül vetted.
2016. okt. 6. 17:49
 32/70 A kérdező kommentje:
Ez nagyon gyorsan ment, és rohadtul megalázó volt. Valamelyikünk cuccol innen. Át kellene beszélni a dolgokat, de inkább húzzon a kis kandúrjához.
2016. okt. 6. 22:20
 33/70 A kérdező kommentje:
Gyereket akartam egy R.bancal. Tiszta szégyen.
2016. okt. 6. 22:23
 34/70 anonim ***** válasza:
84%
Megosztod velünk mi történt?Már ha vagy olyan hangulatban persze.
2016. okt. 6. 22:47
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, nagyon sajnálom. Figyelemmel követtem a kérdésedet és a történéseket, de erre nem számítottam. Tarts ki az elveid mellett és ne hagyd magad, ha visszatáncol! Kitartás!

35/N

2016. okt. 6. 23:03
 36/70 A kérdező kommentje:
Szégyenlem amit tettem, de nem bánom. Hétfőn szabadságot vettem ki, és reggel elmentem mintha dolgoznék. Megnéztem mikor munkába megy, meg amikor hazajön. Kedd, szerda semmi. Tegnap munka után találkozott egy palival a munkahelyétől nem messze. Sétáltak csókolóztak ölelgették egymást. Aztán a feleségem felszállt a buszra, én meg mentem a pali után beszélgetni. Egy hülye agresszív kis suttyó. Olyan18-24 közötti. Mikor hazaértem a feleségem már tudott a dologról, meg akarta beszélni a dolgokat, utána meg elhúzott a szüleihez, vagy a kis barátját ápolgatni. Nem tudom, de most nem is érdekel.
2016. okt. 7. 08:51
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy keresztül kellett menned ezen. Kegyetlen érzés, tudom. De nagyon fiatal vagy még, idővel te is megtalálod a boldogságod!
2016. okt. 7. 10:10
 38/70 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Tudom h nem vigasztal, de jobb hogy most derült ki mint gyerekvállalás után!
2016. okt. 12. 13:58
 39/70 A kérdező kommentje:
Úgy áll ahelyzet, hogy lekoptatta a kisgyerek. Állítólag Én voltam agresszív, és nem akar komoly kapcsolatot. A feleségem azzal magyarázta ezt a dolgot, hogy nem figyeltem elléggé rá. Most akarja megbeszélni a kapcsolatunkat. Miért nem akarta azelött megbeszélni mielött megcsalt? Beszélgessen a kis barátjával, vagy akivel akar. Ha a pali félrelép megszívja, mert a nő kidobja. Ha nem lép félre akkor a nő félremegy és vége a kapcsolatnak. Meg a srác olyan alfa típus, akiért odavannak a nők. Amikor a földön volt akkor, és kérte hogy hagyjuk abba, akkor eltünt az a rohadt nagy alfaság belőle. Mielőtt még valaki beírja, hogy nem az agresszió a megoldás, közlöm, hogy igaza van. Amikor beszélni akartam vele akkor még nagyon harcias "alfa"volt, a feleségem meg valami lúzernak állított be. A verekedést a srác kezdte, nem Én ütöttem először. De teljesen mindegy, a feleségem hazaköltözött.
2016. okt. 12. 16:03
 40/70 anonim ***** válasza:
98%

Én is nagyon sajnálom, kérdező, hogy ezt át kellett élned.

Én egy legyet se tudnék bántani,és nő vagyok.De azt mondom, jól tetted, igazi férfi vagy, hogy elbántál az "alfahímmel"legközelebb 2x is meggondolja, hogy foglalt ,házas nővel kezdjem.

Én csak azt sajnálom, a férjem anno, nem kapott anno egy pofont se a volt szeretője párjától, aki ráadásul egykor haverja is volt...megérdemelte volna...de a k. is, hogy én is meggyepáljam azt a ritka hajzatát...

Igen,az agresszió nem megoldás, de néha kell...

2016. okt. 12. 19:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!