Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem? Ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.

Figyelt kérdés
Elmegyek érte, beviszem mondtam. Nem kell menjek csak haza még ott a főnöke nem biztos hogy időben végez, utána meg majd besétál elintézni a dolgokat. Nem mondom odamegyek beviszlek, és időben hazaérünk. Elmentem érte és már nem akart az apehba menni csak haza. Intézzük el a fdolgokat , és hazamegyünk. Az apeh csütörtökön zárva ami furcsa mert a feleségem az ilyenben rém pontos. Utána azon gondolkodtam el, hogy amikor mondtam, hogy Én is megyek onnantól nem akart ügyeket intézni. A másik amiért fel.erült a megcsalás kérdése: Kb 2 hónapja nehezen van szex, mindíg kifogás hol a foga, hol a hasa hol a feje fáj. Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek. De ezek így a mai nappal együtt nagyon aggasztóak. Szerintetek mit tegyek?
2016. szept. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen a szokásos kamu duma a nem figyeltél rám eléggé. De szólni már luxus volt, inkább a "könnyebb" utat választotta. Ilyenkor már bezzeg megbeszélné, ha meg nem buktatod le akkor tovább játszotta volna a hűséges feleséget. Ha elköltözött akkor nincs más hátra mint beadni a válópert és megszabadulni ettől a monogámiában retardáltól.
2016. okt. 13. 11:19
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
A te életed, te döntésed, de én azt gondolom, ebből már nem lesz működőképes házasság!
2016. okt. 13. 12:01
 43/70 anonim válasza:
A havi 3-5 szex még jó,én 24 éves vagyok és férjemmel 3-4 HAVONTA van "1" alkalom..:(
2016. okt. 17. 19:33
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom utolsó, hogy bírod? Ennek előbb-utóbb nem lesz jó vége, még nagyon fiatal vagy, hogy így éld le az életed. Voltam ilyen helyzetben én is, inkább kiléptem belőle. Nőként is fontos a testiség, nagyon is!
2016. okt. 18. 09:55
 45/70 A kérdező kommentje:
Na. Kiderült én vagyok minden rossz oka az Ő életében. Annak hogy nem boldog, nem érezte hogy szeretem, nem vittük semmire az életben,és feláldozta a lehetőségeit értem. Egy agresszív álat vagyok szerinte, miattam nem áll vele szóba a szeretője, és még ezer dolog. Az autót vinni akarja, mert az Ő nevén van. Kell a számlánkon levő pénz fele, és van egy megtakarításom amit nyugdíjra próbáltam eltenni. Megismerkedésünk körül kezdtem el rakni, nem nagy összeget. Igazából csak idős korban érné meg felmondani, mert most a visszavásárlási értéke nagyon kevés. Ennek is oda kell adnom a felét? A számlánkon sokkal több pénz van mint amennyit ebből visszakapok. A visszavásárlási érték felét inkább kifizetném, de akkor meg a megtakarítás összegének a felét akarja, az meg már jóval több. Az autót meg vinni akarja, mert a nevén van. Mondtam, hogy nem csak úgy van, hogy elviszi.
2016. okt. 22. 14:55
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
A házasság utáni közös vagyon felezendő, ha jól tudom. Tehát az autó, ha közösen vettétek, vagy a házasság után lett vásárolva, annak a fele a tiéd, mindegy kinek a nevén van. Ez van a megtakaritásoddal is. De inkább egy ügyvédet kérdezz meg.
2016. okt. 22. 15:11
 47/70 anonim ***** válasza:
53%
Fele a fenét. Megfelelő, hozzáértő ügyvéd kérdése minden. Ki mennyit tett bele, anyit visz. Ha ő a dupláját kereste mint te, akkor több illeti meg. A házimunka és egyéb nem forintosított dolgok vagyonmegosztás esetén bizony forintosítódnak - mindegy ki mit és mennyit végzett belőle. És igen, majdnem teljesen igaza van előzőnek, azzal a különbséggel, hogy nem a házasság alatt szerzett vagyon közös, hanem a vagyonközösségetek alatt. Viszont kivételt képez az ajándékozással, örökléssel szerzett vagyon. Az házasság vagy sem, különvagyonnak minősül. A nyeremény azonban közös. Aztán az is számít, hogy ő mivel járult ahhoz hozzá, hogy te félr tudd tenni a megtakarítási számlád összegét. A közös bankszámlánál megint számít, ki mennyit tett bele. sok minden függ attól, hogyan tudja érvényesíteni az ügyvéded a stratégiáját. Sajnos a joggal az a gond, hogy többféle képpen lehet értelmezni, egy pert pedig az az ügyvéd fog megnyerni, aki a sajá értelmezéséről a bírót meg tudja győzni. Javaslom, hogy a közös bankszámlán lévő véleményed szerint téged megillető összeget haladéktalanul helyezd biztonságba. Mert hiába illet meg - utólag elég nehéz behajtani, ha netán eltűnne.
2016. okt. 22. 17:32
 48/70 A kérdező kommentje:
A számlán levő pénz közös úgy gondolom. Az autót akkor vettem, vettük amikor már együtt voltunk. Ér pár forintot. Szerintem ez is feles. A megtakarításom viszont nem. Az a gondom, hogy jó ideje rakom félre a pénzt, és ha kiveszem csak a töredékét kapom meg, nagy részét elbukom. Ha elbukom akkor megelégszik a töredék felével is. Ha nem veszem ki akkor az egész megtakarítás felére igényt tart. A kettő között nagy a különbség.
2016. okt. 22. 21:13
 49/70 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk, a kettőnk fizetése együtt kb350.000ft. Ebből az ővé 70.000ft.
2016. okt. 22. 21:16
 50/70 anonim ***** válasza:
20%

Oké, csak azért írtam az arányosság elvét, mert ebben az esetben is felkészülhetsz rá, hogy az ügyvédje azzal fog érvelni, hogy te nem tudtál volna annyit fizetni a megtakarításodra, ha ő nem járul hozzá a közös kiadásaitokhoz, etc. Így ezért igényt tart a megtakarításod egy részére. Viszont nem árt tudni, hogy jobb, ha megegyeztek, és ezt a megegyezést nyújtjátok be a vagyonmegosztás rendezése képpen a bíróságnak. A bíróság ugyanis ritkán hoz döntést ilyen kérdésben, inkább százszor is elnapol, amíg meg nem egyeztek. Az idő pénz, a bíróságnak is.

Fontos tudni, hogy a bíróság viszont csak akkor hagyja jóvá az ilyen felek közötti megegyezést, ha az nem csorbítja egyik fél érdekeit sem. Tehát a bíróság sem nem hozhat olyan döntést, sem nem hagy jóvá olyan megegyezést, amely az egyik felet jelentős hátrányba hozza a másikkal szemben. Valószínűtlen, hogy a bíróság úgy ítélne, hogy te mondd fel ezt a hosszútávú szerződést, ezzel jelentős anyagi veszteséget okozva neked, és a maradékot ilyen-olyan arányban osszátok meg. Ésszerűtlen, a bírságnak nem célja, hogy megkárosítson. Az, hogy a nejed ezt szeretné, az csak egy lila köd. Nem fogják megítélni. Azt viszont igen, hogy egy ésszerű és elfogadható összeget fizess meg neki, amennyivel ő bizonyíthatóan hozzájárult a megtakarításodhoz. Én ezt járható útnak látom, hiszen beadhatjátok ti a keresetet holnap is akár, az első tárgyalás - területtől függően - több hónap, mire kitűzik. Ha nem közös megegyezéssel kívánjátok felbontani a házasságot, akkor nem ússzátok meg egy tárgyalással. Akkor elsőre meghallgat a bíró, egyértelművé válik a szándék mindkettőtök részéről, anyagi vita esetén a bíróság úgyis kikényszeríti, hogy ti magatok egyezzetek meg. Ez megint hosszú hónapok egyezkedése, pláne 3 hónapon belül úgysem tárgyalják, addigra ugye tudod az összeget kb. amivel meg tudod váltani az "ő részét", az ügyvéded segít kb. kalkulálni számokkal, idővel, tudod mennyit kell félretenned erre, azt kuss. Nem kell felbontanod a megtakarítási számládat.

Azt meg senki sem vitatja, hogy a bankszámla és tartalma közös. Csak éppen nem mindegy az arány. Mivel gyermek nincs, egyel kevesebb hivatkozási alap, hogy miért is vinne többet, mint amit hozott. Persze ha önként támogatod az más. De elég jelentős a jövedelmi különbség, azért ezt gondold át mégegyszer. Illetve te tudod, hogy korábban mi volt a helyzet, ezt mi nem tudhatjuk. Sok szerencsét hozzá, kívánom neked, hogy a lehető legkevesebb macerával túl legyél ezen, és rendezhesd az életed.

2016. okt. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!