Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem? Ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.

Figyelt kérdés
Elmegyek érte, beviszem mondtam. Nem kell menjek csak haza még ott a főnöke nem biztos hogy időben végez, utána meg majd besétál elintézni a dolgokat. Nem mondom odamegyek beviszlek, és időben hazaérünk. Elmentem érte és már nem akart az apehba menni csak haza. Intézzük el a fdolgokat , és hazamegyünk. Az apeh csütörtökön zárva ami furcsa mert a feleségem az ilyenben rém pontos. Utána azon gondolkodtam el, hogy amikor mondtam, hogy Én is megyek onnantól nem akart ügyeket intézni. A másik amiért fel.erült a megcsalás kérdése: Kb 2 hónapja nehezen van szex, mindíg kifogás hol a foga, hol a hasa hol a feje fáj. Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek. De ezek így a mai nappal együtt nagyon aggasztóak. Szerintetek mit tegyek?
2016. szept. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Basszus, rettenetesen sajnálom, hogy bizonyosságot nyert, hogy egy szépen csomagolt rakás sz@rral hozott össze téged a sors. Emlékszel az első soraimra? Klasszikus forgatókönyv...a végén még kikéri magának és te érezd magad rosszul, mert az egész a te hibád...annyira átlátszóak...annyira buták...
2016. okt. 31. 18:29
 52/70 kendrazoltan ***** válasza:

Az osztoszkodás témával kapcsolatban:

A házasság alatt szerzett vagyon közös (50-50%) tulajdon attól teljesen függetlenül, hogy a tulajdonjogot igazoló papíron kinek a neve szerepel, továbbá attól is függetlenül, hogy a megszerzéséhez kellő pénzeszközökhöz milyen arányban járultatok hozzá (kereset arányától függetlenül). Tehát például a gépjármű hiába van az ő nevén, a fele a tied...ergo ha jogvita alakulna ki, akkor szépen bíróság által lehet kérni az értékmeghatározást és bírósági elárverezést (ezzel senki sem járna jól, mert bőven alálőnek a valós piaci árnak), a te követelésed az értékesítési ár fele lehet. A válókereset beadásakor a követelés nem lehet egy jövőbeni érték, kizárólag aktuálérték, azaz a megtakarításod lejárati összegéhez semmi köze. A vagyonközösség kezdete óta (ez nem csak a házasságkötés időpotnja, hanem az azt megelőző - igazolható - együttélés, azaz élettársi viszony kezdete)realizált befizetések aktuálértékének a fele lehet csak a követelése...az élettársi viszony kezdete előtti befizetések a te saját vagyonodat képezik, ahhoz nincs köze...hidd el, ha belementek, hogy a jármű értékének a fele a tied, amit ki kell fizessen (ha szeretné elvinni) és te azt mondod, hogy akkor ezt a kötelezettségét csökkentsétek a vagyonközösség alatti megtakarításba való befizetések aktuálértékének (ami kb a valós befizetések kb 20-30 százaléka lehet pár év távlatában is) a felével, akkor is sok pénzt kell neked kifizessen...ingatlan van?

2016. okt. 31. 18:55
 53/70 A kérdező kommentje:
Van ingatlan, de nem abban lakunk. Szerette volna a felét annak is megkapni. Úgy néz ki meg tudunk egyezni, elviszi az autót, meg kap egy kis pénzt a számláról és mehet. Amikor az ügyvéd felvilágosította, hogy az örökölt házból ne számítson semmire, és csak az autó fele az övé akkor már viszakozott, meg beszélni a kialakult problémáról. Meg akarta oldani a gondokat, és nem akar az első nehézség elől elfutni. Tehát ha megváltozok, akkor megmenthetjük a házasságunkat. Hát így állunk.
2016. nov. 20. 17:18
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben ragaszkodnék a váláshoz....ebből már sehogysem lesz jó házasság.
2016. nov. 20. 17:32
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha nem tud annyit kimenteni a házasságból, amennyit szeretett volna, akkor hirtelen rádöbben, hogy TE változzál, annak ellenére, hogy ő csalt meg, és akkor ő marad a feleséged ! Hát ez jó !
2016. nov. 20. 21:30
 56/70 A kérdező kommentje:
Igen. Már nem is szeretne válni. Szerinte egy nehéz időszakon vagyunk túl, amit meg tudunk oldani. Ennyire egy naív nőt. Ha fordítva történt volna, vajon megbocsájtana? Ez szerintem az egyik legalja húzás házasságban, és részemről megbocsáthatatlan.
2016. dec. 2. 07:20
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igazad van! Nőként írom, hogy gusztustalan ahogy és amit művel!
2016. dec. 2. 09:16
 58/70 anonim ***** válasza:
100%

Aha, neked kell megváltozni. Tiszta sor. Nyilván nem arról van szó, hogy leesett neki, ne kap annyit az osztozkodáskor, hogy 20 éves kisgyerekkel elhülyéskedhessen havi 70 ezres fizetéssel.

Azért meg pacsi, hogy leverted a srácot. Függetlenül attól, hogy szerintem sem megoldás a fizikai erőszak, ám vannak oylan szituációk, amikor néhány jóképességű igényt tart rá, hogy pofánverjék.

No és az is jellemző, hogy lúzernek állított be az asszony...ha kibékülnél vele, valóban az lennél, csak mondom.

Szóval jól intézted.

2016. dec. 2. 09:47
 59/70 anonim ***** válasza:
100%
Ragaszkodj a váláshoz, mert ha ezt egyszer megcsinálja, akkor többször is meg fogja...tisztelet a kivételnek. Eszedbe ne jusson hagyni magad!!!!
2016. dec. 2. 10:56
 60/70 anonim ***** válasza:
74%
Maradj vele és csald fűvel fával :)
2016. dec. 2. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!